Verhoog je weerstand met Vlierbessensap

Vlierbessensap immuunbooster Todayimeet

De periode met de’ R in de maand’ duurt een aantal maanden, en dat betekent vaak dat je weerstand steeds verder omlaag gaat. Zoals Hippocrates al lang geleden zei: ‘Laat voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding.’ Vlierbessensap is hier een mooi voorbeeld van. Het bevat veel nutriënten en heeft een medicinale én sterke antivirale werking.

Gezonder dan een paracetamol:

Je keel doet zeer, en je begint te kuchen, hoofdpijn, oorpijn, buikpijn en algehele malaise. Kortom, je hebt een flinke griep te pakken of een verkoudheidsvirus. De meeste graaien naar paracetamol of andere aspirine. Dat is natuurlijk een optie, maar waarom niet kiezen voor een natuurlijke oppepper met sterke antioxidanten? Deze kleine donkerpaarse besjes zijn zulke sterke vitamine bommetjes, dat ze de verkoudheid of griep niet alleen bestrijden, maar de periode ook aanzienlijk verkorten. De antivirale werking van de vlierbes is heel krachtig. Het versterkt het immuunsysteem en daarom is het zeker geschikt als je een griepje voelt opkomen.

Vlierbessen Todayimeet

Nog meer voordelen:

Het heeft dus een antivirale werking, maar wist je dat de vlierbes nog meer gezonde eigenschappen heeft? Het is namelijk goed voor je bloedvaten, omdat het (LDL) cholesterol verlagend is. Ook heeft het een gunstige invloed op de maag en darmen, en laat dat nou juist de plek zijn waar een goede gezondheid begint! Door de hoge voedingswaarden van deze bessen, geeft het kracht als je jezelf een beetje slapjes voelt.

Consumeren:

Vlierbessensap verbetert de spijsvertering en helpt je gifstoffen te elimineren. Dagelijks een glas is aan te raden, maar overdrijf het niet. Je kunt natuurlijk ook vlierbessenjam maken of zelfs vlierbessenwijn, dat laatste spreekt mij persoonlijk wel aan haha, weet iemand of je dat ook kant en klaar kunt kopen??

Bij ons staat in ieder geval de komende maanden het vlierbessensapje standaard op het programma, net als het golden health drankje    en deze groene smoothie op basis van bleekselderij. Je kunt vlierbessensap bij reformzaken of andere natuurvoedingswinkels kopen.

vlierbessensap todayimeet

Santé!

   

 

 

 

 

(26146)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.