Welkom op mijn blog, waar jij je dagelijkse shot krijgt over alles wat te maken heeft met Health, Food and Drinks, Sport, Spirituality, Fashion en natuurlijk About Me!!

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Karin Achten en alle bovenstaande items hebben mijn gezonde interesse. Door mijn niet te stillen honger naar kennis en inzicht over een gezonde levensstijl, nieuwsgierige aard om alle nieuwe dingen en behandelingen te onderzoeken en mijn absolute passie om te schrijven, leidde dit mij naar de mogelijkheid om deze inspiratie met jullie te delen in TodayIMeet…

Veel inzicht en kennis heb ik opgedaan als sportinstructrice, voedingsdeskundige, detoxcoach en sensitherapeut. Ik heb mensen mogen helpen naar een gezonde levensstijl en dat bracht veel voldoening. Dit wil ik graag met een breder publiek delen en deze vorm van sharing past hier perfect bij.

In 2008 kwam ik voor het eerst met spiritualiteit in aanraking. Wat een diepe ervaring is het als je je realiseert dat er zoveel meer is tussen hemel en aarde dan de meeste van ons kunnen waarnemen. Dingen lopen zoals ze moeten lopen en ik kwam in contact met een medium
die mij vroeg samen met haar een boek te schrijven over hoe gewoon paranormaal is. Dit resulteerde in het boek ‘Gewoon para Normaal’, welke in 2014 is uitgebracht.

Puur, eerlijk, no nonsens, magisch, vrij en speels, is de insteek van deze blog. Iedereen heeft een bestemming en een levensdoel. Door mij te volgen, zal ik je stapje voor stapje inspireren en aanmoedigen om geluk/ gezondheid te genereren en richting te geven aan wat jij belangrijk vindt in je leven.

Liefs,
Karin