Zetel van de ziel

Mantra Today I Meet

Zoals ik het leuk vind om gezondheidsweetjes onder de loep te nemen, zo vindt mijn man het interessant om historische gebeurtenissen tot op de bodem uit te pluizen. En dan niet alleen wat er gebeurde, maar vooral het hoe en waarom. De kinderen noemen hem een wandelende Wikipedia. Dat onze interesses soms zomaar een overlapping hebben, bleek laatst. Op één van de laatste warme dagen van augustus, zaten we samen op een terras te genieten van een goed glas wijn.
‘Weet jij trouwens dat het goed is om je pijnappelklier te ontzuren en ontkalken?’
Verbaasd kijk ik hem aan. ‘Wat weet jij daar nou van? Je moet wel met een heel goed verhaal komen, wil je je op mijn “vakgebied” begeven.’ Zeg ik lachend, maar ondertussen weet hij dat ik aan zijn lippen hang omdat ik de werking van het brein enorm fascinerend vind.
’Er bestaan verschillende verwijzingen vanuit het verre verleden, maar ook vanuit een aantal religies, beschavingen en hogere kringen, dat de pijnappel het symbool van wijsheid en intuïtie is. Dat het derde oog een Godsgeschenk is, waar wij als maatschappij uit onwetendheid totaal aan voorbij gaan.’ Begon hij zijn verhaal…

Antenne tussen bron en ziel

Daar had hij me. Onder het genot van een tweede glas wijn (heeft namelijk ook zijn gezondheidsvoordelen), hebben we samen, tot in de late uren en tot in het kleinste detail, het kleine kliertje, maar met grote impact op lichaam en geest, besproken. We vroegen ons af wat de reden kan zijn dat wij hier zo weinig vanaf weten, terwijl in ‘hogere kringen’, zoals het Vaticaan en de Vrijmetselarij de pijnappel als derde oog wordt uitgebeeld.
Wanneer we geboren worden is de pijnappelklier volledig intact en dient onder andere als een soort antenne om contact te leggen tussen de bron en de ziel. Ook beschermt hij verschillende processen in het lichaam en werkt verjongend. Door verschillende invloeden van buitenaf, denk aan slechte voeding, kwik, pesticiden en fluoride, verschrompelt en verkalkt de pijnappelklier.

Fluoride

Fluoride blijkt overigens één van de grootste boosdoeners te zijn. Natuurlijk, het is bewezen dat je er een sterk gebit van krijgt, en met die reden werd het jarenlang aan ons drinkwater toegevoegd en in Amerika nog steeds. Maar wat als de gevolgen zeer nadelig zijn voor onze ‘wijsheid’ en we steeds verder van ons ‘zelf’ komen af te staan, doordat de pijnappelklier verschrompeld en verkalkt?

Ontzuren, ontkalen en ontgiften

Als de pijnappelklier naar behoren werkt, maakt het de juiste hoeveelheid DMT aan. Dit is een stofje dat zorgt voor een goede afgifte van de neurotransmitters Serotonine (ook wel gelukshormoon) en Melatonine (zorgt voor een goede nachtrust). Je kunt je voorstellen dat als de pijnappelklier verkalkt is, de vreugde van het leven ver te zoeken is en men uiteindelijk overgeleverd is aan andere middelen om balans in de hersenen te vinden.
Tegenwoordig is het een trend om onder begeleiding contact te maken met hogere dimensies door het drinken van een mengsel van de Ayahuasca plant, maar waarom zouden we niet zelf de pijnappelklier ontzuren, ontkalken en voeden met natuurlijke voeding, om zo weer toegang te krijgen met je geboorterecht; de zetel van de ziel?

Appelazijn

Appelazijn zorgt voor een goede ontgifting en het ontzuren van het lichaam. Dagelijks kun je een scheutje aan een glas water toevoegen. Spirulina en chlorella helpen zware metalen te verwijderen en oregano olie is in eerste instantie zeer geschikt als een natuurlijk antibioticum en een schimmel en parasiet doder, maar ontgift tegelijk de lever en ontkalkt de pijnappelklier.Iedere dag een flinke schep rauwe, onbewerkte cacao heeft veel gezondheidsvoordelen en voedt de pijnappelklier en voor het slapengaan kun je een tijdje het supplement 5-htp of melatonine op natuurlijke basis innemen.

Benieuwd welke tandpasta Willem-Alexander gebruikt

Wanneer we thuis zijn en ik mijn Instagram nog even check, zie ik dat Koning Willem Alexander er verdomd goed en jong uitziet met zijn nieuwe look. Ben benieuwd welke tandpasta hij gebruikt.

(372)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.