Feestelijke kleding in het najaar

Nu het najaar weer van start is gegaan, en de winkels gevuld zijn met mooie, feestelijke kleding, moet ik iets toegeven; ik vind het heerlijk om mezelf te wentelen in nieuwe, stijlvolle kleding van goede kwaliteit. There, i said it! Waarom deze confessie? Dat zal ik je vertellen…

Inspiratie in Kopenhagen

Laatst was ik weer eens op bezoek bij onze oudste dochter in Kopenhagen. Inmiddels woont ze er nu bijna een jaar en ik zoek haar regelmatig op. Want wat een heerlijke stad is Kopenhagen en hoe leuk is het dat zij daar woont! Alles vind ik een feestje om naar te kijken; de mooie mensen in stijlvolle kleding, Scandinavisch design; duurzaam, hip en minimalistisch. Inspirerende musea, een gezonde leefstijl, organisch eten, mooie parken, rust, clean, vriendelijkheid waar je ook komt en een happy vibe. Een ware inspiratiebron!

Feesteli

Gezonde leefstijl

Maar nu komt het; de eye-opener. Na een dag in the city liepen we in de avond terug. Voldaan, nadat we een heerlijke organische maaltijd en een biologisch flesje wijn hadden genuttigd. Filosofisch kwam ik tot de conclusie dat ik het meest gelukkig werd van een gezonde leefstijl. Daarbij liet ik weten te willen investeren in mijn gezondheid, in plaats van materialistische spullen te vergaren. Dochterlief beaamde het maar keek met een schuin oog naar de tassen in mijn handen; 2 links en 3 rechts…

Mooie kleding

De volgende morgen aan het ontbijt met koffie en een lekker suikerrijk Deens kaneelbroodje, bewonderde ik mijn nieuwe Scandinavische aankopen en vroeg haar nogmaals wat ze er van vond. Ik kreeg slechts een berispende grijns. Ze hoefde verder niks te zeggen. ‘Ohh, oke, ik geef het toe: ik word ook heel gelukkig van mooie kleding!’ En dat gezegd hebbende, zal ik je vertellen dat ik ook online zo nu en dan weloverwogen (dat wel!) aankopen doe.

IRO Paris

Want het is heel ontspannen om met mijn laptop op schoot (en een gezond sapje in de hand) allerlei looks te bekijken en dan mijn keuze te maken. Bijvoorbeeld voor de komende feestdagen. Voordat je het weet is het weer zover en daarom is het een goed idee om nu al een lookbook te maken met feestelijke kleding. Dat voorkomt zoveel last-minute stress!

Zelf heb ik het idee om of voor the little black dress of voor goud te gaan dit jaar. In het veelzijdige assortiment van IRO Paris heb ik al twee stijlvolle, vrouwelijke jurkjes gezien en aan mijn lookbook toegevoegd. Zo goed ben ik in het najaar nog nooit voorbereid geweest!

Investeer in jezelf

Tevreden klik ik door naar een site over supplementen en intermittent fasting. Tegelijk realiseer ik me dat alles draait om het vinden van de juiste balans. Bewuste keuzes maken om te werken aan zowel je inner beauty, je gezondheid, als aan je uiterlijk voorkomen. Daar zijn ze in Kopenhagen/ Denemarken trouwens ook erg goed in en raad eens welk land er hoog scoort als gelukkigste land? Kortom, investeer in jezelf!

 

 

 

 

 

(192)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.