Release British Knight en LA Gear

TodayIMeet: Shoessss

Vandaag mocht ik te gast zijn bij de presentatie van de nieuwe collectie van BK en LA Gear in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Ondanks dat ik een meisjes meisje ben en altijd erg blij van hakken word, kon ik het niet laten om alle sneakers even door mijn handen te laten gaan en mijzelf voor te stellen in welke ik zou lopen…

Dat werd nog lastig, echt! I want them all!!

Ook LA Gear, waar ik en mijn leeftijdgenootjes (ja zoooo oud) in the eighties allemaal op liepen, wil ik ook weer hebben,  hebben! Want laten we eerlijk zijn, naast alle beeldige hakken kun je toch nooit genoeg sneakers hebben?! En extra fijn: ze zijn er in allerlei gave printjes en kleuren. Oke, Okee….,dat ik fan ben mag duidelijk zijn!

Anyway, ik heb in ieder geval mijn favourites al besteld.

BK2

Nieuwsgierig geworden? Kijk even op www.bkfootwear.com en www.sneakers.nl/la-gear

(222)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.