Woonaccessoires in natuurlijke tinten

woonaccessoires in natuurlijke tinten Todayimeet

Ben jij ook zo gek op stijlvolle woonaccessoires in natuurlijke tinten? Als de basis van je huis goed is, kun je eindeloos variëren binnen je interieur. Een omgeving welke je zintuigen prikkelt, waarbij je creativiteit toeneemt en tegelijkertijd rust brengt, is de perfecte combinatie. Maar hoe maak je deze balans? Luxe essentials in mooie natuurlijke tinten is het antwoord!

Statement pieces en woonaccessoires

Met een paar mooie statement pieces heb je de basis gelegd binnen jouw interieur en met de juiste accessoires geef je niet alleen een boost aan die basis, maar pas je jouw vibe van dit moment in je leven aan binnen je leefomgeving. Ik vind het ook heerlijk om te experimenteren met nieuwe woonaccessoires en vind het vooral een uitdaging om dit op een betaalbare manier te doen.

House of Neutrals

Daarom ben ik altijd weer op zoek naar leuke online adresjes, om van ons huis een nog fijnere plek te maken. De laatste tijd merk ik dat ik juist behoefte heb aan minimalisme en rust om mij heen, en voor deze accessoires heb ik een super cool adresje gevonden. De naam zegt het al; House of Neutrals! Ik ben fan!!

Woonaccessoires in natuurlijke tinten Todayimeet

Sooo Neutral

Wat heb je dan gekocht, vraag je je misschien af? Geloof me, met kussens, vazen en een nieuwe kaarsen breng je in no-time een nieuwe look in je interieur. Ik heb nog wel eens de neiging om door te slaan in een bepaald thema, dus alles is ‘Neutral’ wat de klok slaat op dit moment. Zelfs onze twee honden James & Johannes passen mooi in het plaatje.

Inspiratie

Maar goed, de komende tijd zal ik jullie zo nu en dan een up-date geven van de nieuwste ‘neutrals’, maar als je zelf alvast een kijkje wilt nemen en inspiratie op wilt doen, have a look in the House of Neutrals

(140)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.