Farfallina in Rosmalen

Farfallina Rosmalen

In haar spiksplinternieuwe winkel in het centrum van Rosmalen ontmoeten wij Esther van Farfallina in Rosmalen. Al snel wordt ons duidelijk dat de winkel al door vele bezoekers goed gevonden wordt. Het is een komen en gaan van klanten die door Esther en haar personeel allemaal evenveel aandacht en service krijgen.

Betaalbare beha voor een grotere cupmaat

Esther verteld ons dat zij tijdens haar eigen zoektocht naar een nieuwe beha merkte dat er voor vrouwen en meisjes met grotere borsten heel weinig keuze was. De meeste beha’s waren óf heel tuttig óf heel prijzig. Ze is toen op zoek gegaan naar leuke, betaalbare merken die wel een goede kwaliteit en pasvorm boden en die ook nog eens mooi en hip waren. In Engeland bleken er al veel leuke merken te koop te zijn. Ze besloot vervolgens, als één van de eerste in Nederland, die merken zelf online aan te gaan bieden. En zo is Farfallina ontstaan.

Wat is de missie van Farfallina?

Farfallina wil alle vrouwen en meisjes met een grotere cupmaat en een maatje meer een ruime keuze bieden aan goede en mooie lingerie en badmode. Ze zijn hierin echt specialist en focussen zich vooral op cup D en groter, vanaf omvang 60 en tot confectiemaat 60.

Er is goed nagedacht over de merken die ze aanbieden. Alle lingerie en badmode zit technisch goed in elkaar en ook aan de prijs is gedacht: vanaf 39.95 euro heb je al een leuke én kwalitatieve beha. ‘Onze missie is niet om heel groot te worden, maar wel heel goed’, aldus Esther.

Je kunt gewoon binnen lopen in de winkel in het centrum van Rosmalen. Daarnaast is er een uitgebreide webshop waar je de meeste mooie lingerie en badmode kunt bestellen.

 

Je kunt Farfallina ook volgen op Facebook, Instagram, Snapchat, én Pinterest. Zeker een aanrader, want op deze social media kanalen houden ze regelmatig acties, vind je kortingscodes en volg je de laatste nieuwtjes

Farfallina Rosmalen
Catelijnen 9
5241 CW Rosmalen
www.farfallina.nl

 

(840)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.