Mode Museum Yves Saint Laurent in Parijs en stage in Barcelona!

Walking the streets of Paris Today I Meet

Het is de afgelopen tijd erg stil geweest vanuit mijn kant, maar met een goede reden: ik heb mijn scriptie met een dikke voldoende afgerond! Hard aan gewerkt en daarom keek ik uit naar een kleine break. Maar waarheen? Het antwoord daarop is natuurlijk Parijs. Always a good idea. Samen met mijn vriend struinde ik door de mooie straten, en vlak bij de Eiffel toren stuitte we op het prachtige Yves Saint Laurent museum. Als mode fan kon ik daar natuurlijk niet zomaar langslopen.

Yves Saint Laurent Mode Museum is een must-see!

Het Museum geeft een kijkje in de keuken van het huis van YSL – letterlijk: je komt in het atelier (die onveranderd is en vol persoonlijke spullen). Daarnaast zie je het proces van ontwerp, tot show en de commerciele activiteiten daaromheen.

YSL Museum Paris Today I Meet

YSL Museum Today I Meet

Met foto, film en uiteraard de kleding krijg je een goed beeld van de wereld van Yves, de haute couture en het creatieve proces dat erbij hoort. Mocht je binnenkort naar Parijs gaan, dan is het echt een must-see! Deze expositie is nog tot 27 Januari 2019 te bezoeken.

Stage in Barcelona!

Eenmaal terug ben ik druk bezig met het voorbereiden van de laatste fase van mijn studie; stage. Ik kan jullie met veel plezier vertellen dat ik die voor een half jaar bij een high-end fashion label, opgezet door een jonge Zweedse designster; Fanny Schiavoni, in Barcelona ga lopen!

,

Spannend, maar natuurlijk vooral ook heel erg leuk. Ik zal vanaf September iedere maand een update geven over hoe dit verloopt!

Fanny Barcelona Today I Meet

Fanny Barcelona Today I meet

 

Keep you posted…

Liefs,

Michelle

 

(464)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.