Blownaway Eindhoven

Blownaway Eindhoven

Afgelopen week stapten wij de blow dry bar binnen van Judith en Nadine. Deze leuke, pittige dames besloten dat het tijd werd om dit leuke concept naar Brabant te halen. Het is overgewaaid uit Amerika en is in Amsterdam niet meer weg te denken. Hoe fijn is het dat wij in Brabant niet meer zelf hoeven te stoeien met de föhn en krulspelden als we een leuk avondje hebben…

Wat is het concept van Blownaway?

Of je nu naar een festival gaat of een leuk feestje hebt, je haar opgestoken wilt  hebben of goed geföhnt, Judith en Nadine zorgen ervoor dat jij je over je looks in ieder geval geen zorgen hoeft te maken.

Dit wilde wij zelf wel een keer ervaren. Tijdens een leuk gesprek over dit toffe concept werden onze haren vakkundig onder handen genomen en waren wij in no-time klaar voor een ‘girls night out’.

Ideaal is dat ze tot 20.00u open zijn (zelfs op zaterdag!). Je zou dus vanuit blownaway zo door kunnen naar je feestje! (wijntje aan de bar met je vriendinnen en daarna de stad in). En heb je op zondag een feestje, ook dan kan er een afspraak ingepland worden.

Overigens is Blownaway meer dan alleen maar föhnen, want ook voor knippen en kleuren kun je hier terecht. Judith en Nadine bedankt voor de leuke middag en onze mooie coupe!

Heb jij binnenkort ook een leuk uitje op de agenda staan? Zeker even langs deze blow dry bar gaan. Let them blow you away!

Voor meer info neem een kijkje op: www.blownawayeindhoven.nl

Liefs, Kaat&Suus

(1317)

Tags from the story
, , , ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.