Bikram Yoga in Den Bosch

Bikram Yoga Den Bosch

Onlangs heb ik een les Bikram Yoga mogen volgen bij Bikram Yoga Den Bosch. Bij binnenkomst stond Bas ons te woord en legde vriendelijk uit wat de bedoeling was. Niet helemaal wetende wat mij te wachten stond, begreep ik al snel dat iedereen op zijn eigen niveau een vaste serie van houdingen kan uitvoeren onder deskundige begeleiding. De houdingen worden in een verwarmde ruimte van 38-40 graden uitgevoerd. De warmte zorgt ervoor dat je spieren en lichaam warm zijn, waardoor je de houdingen veiliger kunt aannemen.

Bas praatte ons vakkundig door alle houdingen heen. Als ik af en toe naast me keek, zag ik mijn dochter Michelle met rode wangen zich in de juiste asana worstelen. Het is even wennen zo’n eerste les haha…In het begin was ik vooral erg bezig met mijn balans te vinden en om me heen te kijken hoe de rest het deed. Volgens Bas ga je de houdingen steeds beter herkennen en kun je je steeds meer gaan concentreren op het perfectioneren van de houding. Je merkt zelfs in de eerste les al dat bij herhaling de tweede keer makkelijker gaat. Het is apart om te ervaren hoe in een statische houding je hartslag omhoog gaat en je lichaam hard aan het werk is.

Bikram yoga is voor alle leeftijden. Of je nu slank wilt blijven of dat je vooral komt om een blessure te laten genezen, het is voor elk lichaam top! In de bikramyogales stretch en versterk je de spieren in het gehele lichaam, verbetert de bloedsomloop en werking van organen en klieren. Het zenuwstelsel verbetert, waardoor je minder stress ervaart. Concentratie neemt toe Én het is super voor je gemoedsrust…. Yess Please!!

Ondanks dat ik een getraind en sportief lichaam heb merkte ik dat Bikram Yoga nog heel veel voor mijn lichaam kan doen. Ik ga komende tijd zeker gebruik maken van de speciale intro –actie.

Wil jij ook gebruik maken van deze actie? Je kunt langs gaan voor een proefperiode van 10 dagen voor maar 15 euro!

Voor meer informatie kun je kijken op: www.bikramyogadenbosch.nl

 

Namasté,
Karin

(681)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.