Heilzame kruiden in één supplement

Zyflamend Todayimeet

Soms heeft ons lichaam een beetje ondersteuning nodig, zoals een supplement, omdat het niet over voldoende energie, kracht of souplesse beschikt om goed te functioneren. Al een tijdje heb ik last van een blokkade in mijn nek en los van het feit dat ik zo nu en dan hiervoor ‘gekraakt’ word, raadde mijn chiropractor mij aan om eens als aanvulling op mijn dagelijkse voeding een supplement te proberen om de gewrichten van binnenuit te smeren.

Supplement op basis  een mix van kruiden

Er is een ruim aanbod van supplementen op het gebied van spieren en gewrichten, maar welke moet je nu hebben? Ik kwam uit bij een heel bijzonder supplement, welke nog meer bijzondere eigenschappen heeft. De Zyflamend™ Whole Body van New Chapter heeft namelijk een combinatie gemaakt van tien weldadige kruiden. Deze formule wordt al eeuwenlang traditioneel  gebruikt vanwege de bijzondere botanicals. Ze versterken elkaars werking, waardoor er een synergetische werking ontstaat.

Welke kruiden

Zyflamend bevat dus een mix van de volgende kruiden; rozemarijn, oregano en basilicum, groene thee, gember, kurkuma, Chinese gouddraad, berberis en glidkruid. Nu zou ik de werking van alle kruiden kunnen omschrijven, maar ik kan je in het kort beter vertellen dat het onder andere zeer gunstig is voor je zenuwstelsel (het ondersteunt je mentale gezondheid), spieren, botten en gewrichten, hart en bloedvaten en het geeft een boost aan je immuunsysteem. Zo ongeveer het hele pakketje, dus!

Synergetische werking

Doordat het supplement niet alleen een hoog gedoseerde kruidenmix bevat, maar deze mix ook nog eens elkaars werking versterkt, kun je op korte termijn het juiste effect bereiken. Ik ben dus heel benieuwd of de beweging van mijn nek binnenkort weer op rolletjes verloopt.

New Chapter

Het Amerikaanse merk produceert alleen kwalitatief natuurlijke supplementen, met niet alleen de focus op het lichaam, maar ook met aandacht voor de ziel en moederaarde. Doordat er uitsluitend ingrediënten gebruikten worden uit fruit, kruiden, groenten en paddenstoelen is het ook een duurzaam product. Ik ben nu al fan!

Gebruik jij ook wel eens een supplement?

 

 

(161)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.