Ozon Therapie!

Ozontherapie door Today I Meet

Al geruime tijd ben ik ervan overtuigd dat zuurstof een helende werking heeft op verschillende kwaaltjes en ziekten. Tijdens mijn opleiding als Sensi therapeute, heb ik geleerd dat zuurstof een krachtige opruimer van vrije radicalen is. Vele nare ziekten ontstaan in een ‘zure’ omgeving, waar geen zuurstof aanwezig is. Door gezond en basisch te eten, dus veel groenten en fruit en minder vlees en andere verzurende voedingsmiddelen, gaat de ph in je lichaam omhoog en creëer je al een betere zuurstofrijke omgeving in je lichaam. Vitamine C is hierbij ook erg belangrijk voor het transport van het zuurstof in je bloed.

Aan alle bovenstaande factoren kun je dus zelf iets doen, maar wat kun je nog meer doen? Ik zou ik niet zijn als ik niet op zoek zou gaan, en heb het gevonden; Ozontherapie!! Ik moet toegeven dat het behoorlijk heftig eruit ziet, maar het valt alles mee!

img_5152.jpg

Wat is Ozon?

Ozon is een molecuul, opgebouwd uit drie zuurstofatomen (O3). Deze heeft de eigenschap dat het desinfecteert en bacteriën, schimmels en virussen onschadelijk maakt. Het bevordert de doorbloeding en de zuurstofopname in de organen en weefsels. Ozon stimuleert de afweer en brengt weer energie in alle delen van het lichaam. Het is uitermate geschikt als basistherapie voor alle chronische ziekten.

Ik heb een afspraak bij Dr. Keulen Kliniek in Tilburg gemaakt. Het is een privé kliniek met een super goede en professionele medische staf. Na een intake gesprek, waarbij evt. klachten worden besproken, wordt de therapie uitgevoerd door een gespecialiseerde arts. Mijn vermoeidheidsklachten en allergieën worden besproken en omdat ik niet echt hele ‘serieuze’ klachten heb, gaan we uit van vijf behandelingen. Volgens de arts heb ik ná deze vijf behandelingen de energie om over hekjes te gaan springen! (Bring it on please).

De ozon wordt toegediend met een infuus en er wordt een kleine hoeveelheid van mijn eigen bloed gemengd met een zuurstof-ozon mengsel. Het ziet er eng uit, maar je voelt er echt niks van.  Het moet natuurlijk wel uitgevoerd worden door een gespecialiseerde arts.

img_5153.jpg

Hoe voel ik mij?

Na de eerste twee behandelingen niet zoveel verschil, maar na de derde keer merk ik dat ik veel ondernemender ben en zin heb om alles aan te pakken. Ik besluit om ééns per jaar zo’n kuurtje in te lassen, want af en toe zijn er best wel wat hordes (hekjes) te nemen in het leven.

Wat doen jullie om fit te blijven??

(617)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.