De voordelen van witte thee

De voordelen van witte thee

Ik ben altijd met theetjes in de weer. Naast mijn gebruikelijke 3 kopjes koffie per dag, 1 groente sapje en 1 (of meer) glaasje(s) rode wijn, drink ik eigenlijk de hele dag thee! Groene thee is vanwege de gezondheidsvoordelen mijn favoriet, maar sinds kort staat witte thee op nummer 1!

Waarom? Ik zal je de voordelen ervan vertellen…
De blaadjes van witte thee worden het minst bewerkt en daardoor blijven de gezonde stoffen voor een groot deel
  behouden. Het belangrijkste stofje in witte thee is L-theanine. Ik stuitte hierop toen ik op zoek was naar een supplement voor betere concentratie. Lto3 is een supplement met als hoofdbestanddeel L-theanine, dit aminozuur brengt je hersenen tot rust en maakt je heel bewust van wat je doet. Je wordt er niet slaperig van maar juist super geconcentreerd zonder hyperdepiep te zijn. Het klinkt als het ideale middel om mijn ‘monkey mind’ een halt toe te roepen.
Als je regelmatig een aantal kopjes per dag drinkt, gaat de concentratie en het leervermogen vooruit. Dus voor de studenten onder jullie: White Tea it is!

Verder zit witte thee barstensvol antioxidanten, welke huidveroudering tegen gaat en de elasticiteit van de huid bevordert. Werkt preventief tegen ziekten als kanker. Het verlaagt de bloedsuikerspiegel en vermindert de groei en aanmaak van vetcellen, is dat geen goed nieuws?
Tevens heeft witte thee een bacterie en schimmel remmende werking en is daarom ook goed voor je immuunsysteem. Kortom, heel veel voordelen in een lekker kopje thee, ik neem nog een kopje!

img_1564.jpg

Waar te koop?
Op het moment gebruik ik zelf Organic White Tea van English Tea Shop, gewoon in de supermarkt te koop. Maar je zou natuurlijk ook naar een Thea Shop of reformzaak kunnen gaan en je laten informeren welke witte thee
 kwalitatief de beste is.

 img_1565.jpg

Succes and stay focused!

(734)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.