Schoonheid/ ontspanningsbehandeling

Schoonheids ontspanningsbehandeling

‘Jij moet een keer Sascha en Barbara ontmoeten’, riep mijn naamgenootje Karin uit, toen ik voor de zoveelste keer tegen haar over voeding en supplementen begon. En zo kwam het dat ik onlangs een leuke en interessante werklunch had, met Sascha van Lith, Barbara Nederveen en natuurlijk de onze ‘bemiddelaar’ Karin Lammers. We bleken honderd en één raakvlakken te hebben, in relatie tot voeding, supplementen en de algehele aanpak van gezondheid. Sascha vertelde dat bij Topfysiotherapie Bart van Lith, ze niet alleen naar de klacht kijken, maar ook door de juiste voeding toe te voegen en tekorten met supplementen op te heffen, het lichaam met de juiste behandeling zich sneller kan herstellen. Hier sluit ik me volledig bij aan!

Barbara vertelde dat zij deze visie ook gaan doorvoeren in hun nieuwe schoonheidssalon. Ze werken daar uitsluitend met een natuurlijk product Oolaboo en deze lijn heeft ook de juiste nutricosmetics (supplementen) om de huid van binnenuit te voeden. Ik hing aan haar lippen… Want je kunt er inderdaad opsmeren wat je wilt, maar als de huid van binnenuit niet de juiste voedingsstoffen krijgt, is het dweilen met de kraan open. De liefde voor de huid moet immers van twee kanten komen. Heel graag wilde ik deze behandeling wel eens uitproberen, want ik moet toch weten waar ik over schrijf nietwaar? Ik kan het in één woord omschrijven: Goddelijk!!
Maar, ik zal nog meer details geven…

img_1555.jpg

Doordat ze begint met een drukpuntmassage op het hoofd, op de meridianen, wordt mijn gekwebbel al snel minder. Als ze vervolgens een hoofdhuidmassage geeft, geef ik het op en ben ik volledig stil! Daarna wordt de huid gereinigd en voorzien van een voedend masker. Tegelijk krijgt mijn gezicht een massage en ik ben stiller dan stil…hoe heerlijk! Dan zijn mijn nek en schouders aan de beurt en ik ben totaal zenn. Wat een andere behandeling, zoals alle andere standaard schoonheidsbehandelingen. Ik ben fan!

img_1404.jpg

Kaat, heb je nog meer fijne adresjes?

Anyway, zeker een aanrader dus.
Wil je meer weten of een ook een behandeling boeken, kijk dan even op:
van Lith Healthness center

Home

img_1556.jpg

 

(312)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.