Blessed…

Ik ben gezegend met veel mooie mensen om mij heen. Mensen die mij raken en liefde geven. Dan zijn er mensen waar ik van kan leren, niet persé de allerleukste mensen…

Én er zijn situaties in je leven waar je op dat moment helemáál het nut niet van inziet. Mensen die je verrassen en mensen die je teleurstellen. Mensen die je verwonderen en ontroeren.

Het einde van het jaar is in zicht en ik maak de balans op. Wat ging er goed, wat ging er fout. Wat was mijn high, wat was mijn low. Samen met mijn maatje en een goed glas wijn bezien we afgelopen periode nog eens.  Welke mensen kwamen er op ons pad en wat waren de lessen. Hoe de ‘low’ uiteindelijk een ‘high’ werd en andersom. Niks is constant in het leven, ook geluk niet.  We hebben allemaal onze lessen te leren. Meestal begrijp je de boodschap pas achteraf.

Op FB zie ik op dit moment allemaal hoogtepunten van iedereen voorbij komen. Ook mijn eigen hoogtepunten (volgens FB) van dit jaar heb ik eens bekeken. Ik mocht ze delen met de wereld en zelfs bewerken. 

Ik besef me dat ik mijn wereld maak. Ik ben zo rijk en gelukkig als ik zelf wil. Het is maar hoe ik mijn werkelijkheid zie.  Ook mijn dieptepunten mogen er zijn, ze horen bij het leven.  ‘Mooi’ van Marco Borsato omschrijft deze boodschap op een prachtige manier.

Nogmaals proost ik met mijn maatje op het leven en op de reis die we samen met een mooie groep mensen gaan maken, naar Vietnam!

img_1488.jpg

Tja…ik ben een gezegend mens!

img_1487.jpg

 Tôi sẽ gặp bạn năm sau……Tot volgend jaar!!

 Liefs Karin

 

 

 

(154)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.