Volle maan met een bijzondere energie!

wassende maan Today I Meet

Vandaag, op 12-12-2019, hebben we een hele bijzondere volle maan. Ook de datum maakt het bijzonder, omdat alle getallen opgeteld de combinatie 3-3-3 vertegenwoordigen. Een heilige combinatie. Daardoor is de Engelenpoort geopend, die ons in staat stelt ons meer bewust te worden, hoe los te komen van oude patronen.

Vandaag, tijdens deze volle maan, staat de maan in het Tweeling teken en de zon in Boogschutter. Deze twee totaal verschillende sterrenbeelden geeft een tegenstrijdige energie, welke voor innerlijke conflicten kan zorgen.

Ieder moment is natuurlijk prima om knopen door te hakken of een terugkomend thema onder de loep te nemen, maar energetisch gezien zijn de dagen rondom een volle maan hiervoor de aangewezen dagen. Wanneer tegelijk met volle maan de Engelenpoorten geopend zijn, gebeurt er veel wat je wel kunt voelen maar misschien niet helemaal kunt beredeneren. Hierdoor ben je misschien wat onrustiger of emotioneler dan normaalgesproken. Probeer in deze flow mee te gaan en luister goed naar je intuïtie, zodat je een grote stap in je bewustzijn kunt maken. Onlangs is de Moon Calendar verschenen van Lexmond vs Lexmond, en Lucky me kreeg hem van Sinterklaas. Dus kom maar door met 2020!

Helingsproces

Alle onverwerkte situaties en processen waar we in ons leven mee te maken hebben, mogen komende dagen misschien wel gezien of gehoord worden. Je kunt er boos van worden of je ertegen verzetten, maar je kunt het ook met liefde bekijken en de verandering in jezelf toestaan.

Liefde

Liefde is de oorsprong van al het bestaan. We komen allen voort uit de bron van Liefde, dus om de weg naar antwoorden en inzichten te vinden, kan dit alleen vanuit Liefde. Liefde voor jezelf. Want wanneer je denkt dat Liefde, door de ander aan jou gegeven, voldoende is om je te ‘redden’, doe je jezelf waarschijnlijk te kort.

Mantra TodayIMeet

Kun je Liefde leren of vinden?

Liefde is vormloos, en heeft geen grenzen. Het overvalt je, wanneer je er misschien helemaal niet naar op zoek bent. Maar puur vanuit acceptatie en overgave leeft. Jezelf overgevend aan het grootste geluk; zomaar gelukkig zijn.

Vandaag is het dus een Engelenpoortdag. Een dag dat de sluier tussen hemel en aarde dunner is. Een mooi moment om tijdens deze volle maan een intentie te zetten van wat je graag in je leven wilt manifesteren en je te ontdoen van belemmerende overtuigen.

Ga je mee door de Engelenpoort?

Happy Full Moon, Moonsisters!

 

 

(342)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.