De scheppende kracht van een volle maan

scheppende energie van de maan todayimeet

Op woensdag 2 September 2020 verschijnt er weer een volle maan, hoog aan de hemel. Dit keer staat hij in het teken van Vissen. Zoals bij iedere volle maan, heeft deze  maanfase zijn eigen energie. Maar wat de specifieke scheppende kracht van een volle maan is, ga ik je uitleggen.

In je kracht bij volle maan

Alles wat je aandacht geeft groei. Oftewel; wanneer je jouw aandacht en focus op een positieve manier op jouw doel richt, kan het niet anders dan dat het de scheppende energie in beweging zet. Het is een Universele wetmatigheid, welke we bewust op ons leven kunnen toepassen. De energie van de volle maanfase, is voor veel mensen voelbaar. Je kunt ervaren dat je rusteloos bent of slecht slaapt, maar daarnaast kun je er ook je voordeel mee doen.

Mantra TodayIMeet

Doel bereiken

Daarom is het belangrijk om juist, tijdens deze periode, al je aandacht op je doel te richten, om je droom te verwezenlijken. Zelf doe ik iedere maand mee met de volle maan meditatie van Michael Pilarczy, om los te laten en te ontvangen. Maar natuurlijk kun je ook zelf mediteren of een intentie zetten.

Voltooien en oogsten

Deze periode staat ook voor het voltooien van de maancyclus, en daarmee mag je de cadeautjes van het Universum in ontvangst nemen (oogsten), van alle aandacht en focus, waar jij je de afgelopen cyclus op gericht hebt.

Nieuw begin

Heb je er al over nagedacht waar je de komende tijd je aandacht op gaat richten? Begin nu alvast met het opschrijven van een aantal ideeën, om je doel helder te krijgen en gebruik te maken van de krachtige energie van de volle maan. Misschien ben je nog zoekende naar hèt creatieve idee, welke jouw leven een duwtje in de goede richting geeft? Alleen een ‘stille en kalme geest’ kan de influistering van je hogere zelf verstaan. Dus; mediteer, wordt stil en laat de creatieve ideeën opborrelen. Want, iedereen heeft dromen en verlangens, maak ze waar!

 

 

 

 

(142)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.