Heidi’s Perspectief

Heidi's perspectief

Het mooie van mijn blog is dat ik met mooie, ontroerende maar ook aangrijpende verhalen in aanraking kom. Een goede vriendin van Heidi attendeerde mij op haar blog: Heidi’s perspectief. Heidi heeft sinds 2008 MS. Ondanks haar positieve levenshouding, zijn de klachten afgelopen jaren behoorlijk toegenomen.

Een half jaar geleden zag zij het HSCT-avontuur van Boaz Spermon bij RTL Late Night voorbij zag komen. Met rolstoel het ziekenhuis in en lopend naar buiten …

Ze besefte dat dat haar enige kans is om haar MS een halt toe te roepen. Omdat deze stamcelbehandeling niet in Nederland uitgevoerd wordt, en ook niet door de verzekering vergoed wordt, is er een crowdfunding gestart. Wat een mooi initiatief!

Zoals ze zelf schrijft: ‘Ik heb al diverse fantastische mensen om me heen die me hierbij gaan helpen en hier ben ik iedereen nu al erg dankbaar voor. Alle extra hulp is meer dan welkom.’

Neem een kijkje op haar blog om haar verhaal te lezen. Klik hier

Eén blog in het bijzonder sprak mij erg aan en deze wil ik graag met jullie delen: Klik hier

Dat toeval niet bestaat is voor mij een vaststaand feit, en dat je positieve energie kunt creëren door te delen ook. Laten we dat met z’n allen doen, zodat Heidi haar toekomst positief tegemoet mag zien.

Liefs,
Karin

 

 

 

 

 

 

 

(348)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.