Buitenaards leven; Zijn wij de enige in het heelal?

Buitenaardsleven mogelijk Today I Meet

Zoals ik in mijn boek Gewoon para Normaal schrijf, is paranormaal eigenlijk heel gewoon. In principe heeft iedereen toegang tot die informatiebron, maar de meeste mensen hebben zich onbewust in hun kindertijd daarvoor afgesloten. Toch kennen we allemaal vast wel zo’n voorbeeld dat je sterk aan iemand dacht, en diegene belde je vervolgens op. Deze vorm heet ook wel telepathie, en uit onderzoek blijkt dat vooral bij geliefden, familieleden en vrienden op grote afstand van elkaar, zonder woorden toch met elkaar konden communiceren. Dat er meer is tussen hemel en aarde is voor de meeste mensen een feit.

Fitgirl en Spirigirl

Jullie weten dat ik als ‘gezondheidsjunkie’ alle informatie over gezonde voeding en producten verslind. Daarnaast moet ik ook bekennen dat spiritualiteit mijn tweede quilty-pleasure is, met als grote vraag; is er buitenaards leven?

Zijn wij de enige in het heelal?

Gelukkig ben ik daar echt niet de enige in. Ook André Kuipers vraagt zich dit af. In het programma ‘Andre zoekt contact’ vertelt hij hier meer over. Hij vertelt dat onze melkweg iets van 300 miljard sterren heeft en dat er misschien wel 100 miljard melkwegen zijn. Blijkbaar zijn er meer sterren in het heelal, dan zandkorrels op alle stranden ter wereld!! Kun je je voorstellen dat daar ook planeten en misschien ook wel aarde-achtige planeten tussen zitten? Alleen al bij dat idee duizelt het me. Het is toch eigenlijk heel arrogant gedacht dat wij de enige bewoonbare planeet in het immense heelal zouden zijn? We begrijpen nog maar een paar procent van het heelal. Maar je moet natuurlijk voorzichtig zijn om te beweren of iets bestaat, maar ook om te zeggen; ‘het bestaat niet’.

Orbs:

Tot zover mijn zoektocht naar ufo’s en buitenaardse wezens. Het lijkt me best cool als ik er ooit één zou mogen aanschouwen, en mocht dat ooit gebeuren, schrik ik mijzelf vast wezenloos. En buiten dat; wie zou mij geloven? Anyway, een ander bijzonder fenomeen wat ik reuze interessant vind is een Orb, oftewel een lichtbol. Misschien heb je er al wel eens over gehoord. Er zijn verschillende theorieën over de betekenis van deze lichtbollen. Ik fotografeer ze regelmatig in mijn huis. Soms zie ik er geen één, en soms fotografeer ik er meerdere. Onderstaande foto heb ik zelf gemaakt en vind ik heel bijzonder. Als je goed kijkt zie je een lemniscaat symbool in de Orb. Dit is het infinity teken (8), wat staat voor het oneindige. Ik heb meer over deze materie geschreven in mijn boek ‘Gewoon para Normaal’, ook deze foto staat erin. Als je er meer over wilt weten, kan je het hier bestellen.

Wat zijn orbs?

Sommigen doen het af als stofjes voor de lens, anderen weten zeker dat het een soort energie is wat zich wil manifesteren. Maar wat is het voor energie? Engelen? Overleden dierbaren? Of toch misschien wel een vorm van energie uit een andere dimensie? Voor nu is het voor veel mensen in ieder geval nog een mysterie en voor anderen een diep weten. Waar we wel voor open kunnen staan is het idee dat we wellicht niet de enige zijn in het oneindige heelal. Dat er meerdere beschavingen zijn. Misschien al wel verder ontwikkeld op gevoelsniveau dan wij op dit moment zijn. Wie weet dat we ooit, in de toekomst, kennis mogen maken met andere intelligente wezens. Anderzijds komen wij op planeet Aarde er misschien wel nooit achter. Ondertussen kunnen we op deze planeet nog genoeg van elkaar leren en hopelijk met elkaar ons eigen gevoelsniveau naar een hoger plan tillen, waar respect en liefde zullen overheersen.

Beam me up, Scotty!

 

 

(382)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.