Make-up maakt een vrouw blij!

Make-up voor iedere vrouw

Het is bijna twaalf uur. Haastig stap ik in m’n karretje om hopelijk in maar één uurtje naar Amsterdam te kunnen tuffen. Wat was ik graag vroeger vertrokken om van dit uitje optimaal te kunnen genieten, want vandaag staat er weer een bezoekje bij Chica Charming op de kalender. Met een piepje liet mijn Iphone al vroeg weten dat de ochtend goed gepland moest worden om mijn mancave in te kunnen ruilen voor een heerlijke tutmiddag bij mijn vriendinnetje Angela in Amsterdam.

Wat ben ik trots op haar! Door haar grote visagie passie professioneel aan te pakken, heeft ze een geweldig bedrijfje weten op te zetten, waar elke vrouw graag een paar uur voor haar spiegel doorbrengt. Allerlei visagie workshops kun je bij haar boeken. De kleurtjes en kwastjes in haar prachtige werkkamer smeken om gebruikt te mogen worden, en vandaag wordt dat zelfs op een zeer relaxte manier vastgelegd.

Viggo Waas zal er zijn om te ervaren wat het dan zoal met een vrouw doet om met make-up bezig te zijn, en vooral ook waarom ze dat zo graag doet.

Voor Libelle online tv onderzoekt hij waarmee vrouwen nu zoveel van mannen verschillen op allerlei gebieden. En samen met Monique en Sandra, waar ik al snel een geweldige klik mee had, was het onze missie om Viggo te overtuigen dat jezelf opmaken elke dag weer, geen straf voor ons is.

Door het vele vloggen en al meerdere opnames, valt direct op dat Angela van een camera niet meer zo nerveus wordt.  Het is alleen Viggo die ons met zijn nieuwsgierige bruine ogen een beetje in verlegenheid brengt.

Wanneer ik in de spiegel kijk, en mijn eigen bruine ogen mooi opgemaakt zie, ben ik weer bij de les. Ik krijg tips hoe ik moet contouren en blenden. Tijdens het  kleuren, shapen en vervagen overtuigen we Viggo dat we het hier niet over een kloddertje hier en een kloddertje daar hebben, maar dat we wel degelijk bewust kijken welke kleuren er het mooist bij ons gezicht passen.

Make-up Libelle online tv

Verder is het hem al snel duidelijk dat Angela eigenlijk nooit werkt, maar puur en alleen met haar passie bezig is. Ook wordt hem wel duidelijk dat de meeste vrouwen het stiekem erg leuk vinden om er door make-up wat jonger en sprankelender uit te zien, en het zeker niet alleen een masker is om je onzekerheid mee weg te poetsen.

Viggo is nu wel heel nieuwsgierig en wil het ook wel eens proberen. Gretig neemt hij plaats op één van de krukjes. Bijna met zijn neus tegen het glas en tong uit zijn mond vervaagt hij geconcentreerd met een zachte kwast de rode blosjes op zijn wangen. ‘Hmmm, toch wel ontspannend, dat gefriemel aan je gezicht’, mompelt hij.

Het is hem vast wat duidelijker nu. Wij vrouwen worden vooral blij van deze kleurtjes en minerale poedertjes.

Als slagroom op de taart sluiten wij de middag af zoals het ons dames het beste zint; gezellige vrouwentalk in het zonnetje op het terras met een heerlijk wijntje…

I just simply love it!

Dankjewel lieve Angela, Monique en Sandra voor deze zalige en leerzame middag. Ik heb genoten voor tien en ben enorm benieuwd naar het Libelle resultaat.

Liefs,
Anoeska

 

 

 

 

 

 

(225)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.