Aloë Vera

Ik heb een nieuw (nou ja, het bestaat al duizenden jaren) wondergoedje ontdekt, en het is in één woord: GEWELDIG!! Aloë Vera is een plant zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel weten en de Oude Grieken, Romeinen, Babyloniërs, Indiërs en Chinezen gebruikten het vroeger al vanwege haar weldadige werking. De plant is rijk aan gebalanceerde voedingsstoffen en bezit eigenschappen die o.a. de immuniteit verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel.

Dat wilde ik natuurlijk wel eens uitproberen…Ik ben begonnen (naast het drinken van wijn haha) met het drinken van Aloë Vera gel van: Forever Living Products.  Deze kan ik uit eigen ervaring aanraden, want niet alle Aloë Vera producten zijn van dezelfde kwaliteit. Na een aantal weken merk ik dat mijn suikerbehoefte minder wordt en mijn huid er mooier en egaler uit ziet. De smaak is vreselijk, moet ik toegeven, maar het went (je kunt het ook mixen met een ander drankje en ze zijn ook in verschillende smaken te koop). Tevens gebruik ik het eens per week als maskertje, werkt ook super!

img_8837.jpg

Aloë Vera wordt ook wel ‘wonderplant’, natuurlijke genezer en brandwondenplant genoemd. Er bestaan wel 300 soorten Aloë, maar zijn niet allemaal te gebruiken en te consumeren. Het beste is dus om van goede kwaliteit te kopen!

Hoewel het een redelijk kostbaar goedje is, heb ik het standaard in mijn koelkast staan!

(282)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.