New drink:Vitamin Well Awake

Vitamin Well Awake Today I Meet

Ik kreeg vandaag een heel fijn pakketje met de post van Vitamin Well, om als één van de eerste in Nederland kennis te maken met hun nieuwste drankje; Vitamine Well Awake. Deze nieuwe aanwinst van de Vitamin Well familie heeft een heerlijke smaak én heel belangrijk; bevat goede vitaminen met cafeïne. Ik zeg een top combinatie!

vitamin Well Awake Today I Meet

Het is altijd leuk om een pakketje te krijgen, en helemaal als het precies in mijn health straatje past. Ik ben namelijk gek op dit soort dingen, en onderzoek graag de gezondheidsvoordelen van deze producten. 

Welke vitaminen?

Vitamin Well Awake bevat; Vitamine D, B12, Foliumzuur en door de combinatie met cafeïne zorgt het voor een boost, goed humeur and lots of energy. Lijkt mij een super pre-workout drankje!

vitamin well awake today i meet

Alert:
Ik had vandaag aardig wat schrijfopdrachten op de agenda staan (daarover binnenkort meer), en kon wel wat energy gebruiken. Nadat ik alle ingrediënten had gecheckt (ik drink niet zomaar alles op natuurlijk), kon ik mij er helemaal in vinden. Al schrijvend, met een ‘Awake’ by my side, heb ik al mijn deadlines gehaald! 

Vitamin Well Awake Today I Meet

Je begrijpt dat ik fan ben, ik kan wel een pallet gebruiken in deze donkere, winterse dagen.

Fijne dag and stay Awake!

(1202)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.