Pijnappelklier ontgiften om het brein te voeden

Pijnappelklier ontgiften en voeden Todayimeet

Onlangs werd mij een heel interessant weetje verteld, namelijk dat de pijnappelklier, ter grootte van een erwtje in je hersenen, van grote invloed is op veel hormonale processen. En dat niet alleen; door deze klier te ontgiften en vervolgens te voeden met de juiste voedingstoffen, zul je meer helderheid en zelfs helderwetendheid ervaren. Hoe dat komt? Dat zal ik je vertellen…

Pijnappelklier ontgiften

Wanneer je geboren wordt is deze klier volledig intact en sta je in verbinding met je hogere zelf. Naarmate je ouder wordt, zo rond de pubertijd, verschrompeld en verkalkt deze klier een beetje, door invloed van schadelijke stoffen van buitenaf, zoals fluor in tandpasta, straling, kwik (denk aan vervuiling in de zee en de vis die we eten), en pesticiden. Ook een ongezonde levensstijl met veel koffie, tabak, alcohol en suikers brengen schade aan. Je kunt je voorstellen dat als door deze stoffen de pijnappelklier als het ware gaat verschrompelen, het zijn werk niet naar behoren kan doen en er klachten kunnen optreden.

Wat doet de pijnappelklier

Deze klier speelt een rol in het afscheiden van neurotransmitters zoals serotonine (gelukshormoon) en melatonine (reguleert een goed dag en nachtritme). Ook wordt de pijnappelklier de zetel van de ziel genoemd, oftewel het derde oog, waarmee je in verbinding staat met informatie uit de bron van Al dat is. Klinkt misschien een beetje zweverig, maar noem het een sterke intuïtie waar je altijd op kunt vertrouwen. Hoe fijn is het als je dat contact weer volledig kunt herstellen. En dat kan, lees maar…

Pijnappelklier ontgiften, ontkalken en voeden

Zoals ik al zei is fluor een grote boosdoener. Tegenwoordig zijn er ook fluor vrije tandpasta te koop, dus dit zou ik zeker aanraden. Fluor staat bekend om een tanden versterkende werking, maar is tevens ook een giftige stof en een grote boosdoener bij het verkalken van de pijnappelklier.

Appelazijn zorgt ook voor een goede ontgifting. Dagelijks kun je een scheutje aan een glas water toevoegen. 

Oregano olie is in eerste instantie zeer geschikt als een natuurlijk antibioticum en een schimmel en parasiet doder, maar ontgift tegelijk de lever en ontkalkt de pijnappelklier. 

Om de pijnappelklier te voeden kun je iedere dag een schepje rauwe cacao toevoegen aan warme amandelmelk, het zit boordenvol antioxidanten en tegelijk vervult het je chocolade behoefte (ik spreek uit ervaring!). 

Voor het slapen gaan kun je melatonine op natuurlijke basis innemen. Het bevordert niet alleen de nachtrust, maar is ook een hele sterke antioxidant. Doordat je dieper gaat slapen, word je ook uitgerust wakker. 

Doe meer aan ademhalingsoefeningen, yoga en meditatie. Deze dingen brengen je pijnappelklier in balans en herstelt het contact met de bron. 

Kijk voor jezelf wat goed voelt om mee te beginnen, kleine stapjes geven uiteindelijk ook een grote verandering. In Japan noemen ze dit kaizen.

Ik wens je een heldere en opgeruimde geest.

Succes.

(2128)

6 Reactie’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.