De MIR-Methode

Met de MIR methode heb je goud in handen. Je eigen handen welteverstaan. Het is een unieke zelfhelende methode, die niet langer dan 2 x 2 minuten per dag in beslag neemt, maar daarentegen veel klachten kan verminderen of wegnemen. Daar wilde ik Mir van weten hahaha…

Wat is de MIR Methode?

De letters MIR staan voor mentale intuitieve reset. Deze unieke zelfheling methode is ontwikkelt door Mireille Mettes en helpt je alle belemmerde overtuigingen, die je gedurende je leven verzamelt hebt, op te ruimen, waardoor rust in je hoofd en vrede in je hart zal plaatsnemen. Zowel emotionele als lichamelijke klachten worden behandeld door het zelfhelendvermogen van het lichaam. Het fijne is dat Mireille Mettes deze methode gratis online heeft gezet, zodat iedereen zichzelf kan helpen. Inmiddels heeft de MIR methode in Nederland, maar ook in het buitenland, al veel mensen geholpen en ook ik wil graag mijn steentje bijdragen door deze mooie methode te verspreiden. 

Hoe werkt de MIR Methode?

Als natuurgeneeskundige therapeut is Mireille op zoek gegaan naar een universele methode, welke mensen in staat stelt zichzelf te helen van allerlei klachten, als gevolg van opgestapelde overtuigingen en ballast. Dit werkte zo goed dat mensen zichzelf in haar praktijk gingen genezen. Door aanraking van de huid (een aai beweging over de hand), gaat er een geruststellend signaal naar de hersenen, waardoor de hersenen open staan voor het “commando” welke je aan je hogere bewustzijn geeft. Hierdoor vindt na ongeveer vier weken harmonie en resultaat in alle lagen van het fysieke lichaam en daarbuiten (je aura) plaats. 

Aan de slag

In de instructie video van Mireille is te zien hoe je de stappen kunt uitvoeren. Het is de bedoeling dat je met een rustige “aai-beweging” over je hand gaat, terwijl je de volgende  zinnen telkens 3 x herhaalt. 

 1. Zuurgraad optimaliseren
 2. Detox alle toxische belasting
 3. A. Vader loskoppelen
  B. Moeder loskoppelen
 4. Meridianen zuiveren
 5. Alle tekorten aanvullen
 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
 7. Basisbehoeften aanvullen
 8. Chakra’s en aura optimaliseren
 9. Missie verduidelijken

Wereldvrede

De betekenis van MIR is tevens vrede in het Russisch. Door deze methode gratis te verspreiden, geeft Mireille de mensen een handreiking om niet alleen vrede in zichzelf te vinden, maar uiteindelijk ook naar harmonie en wereldvrede te streven (want ja, we zijn allen met elkaar verbonden).

Missie verduidelijken

Zoals jullie weten, heb ik al vaker geschreven hoe belangrijk het voor je gezondheid is om je ikigai te vinden. Het geeft rust en brengt passie in je leven. Dus als je er nog niet helemaal uit bent? Probeer de MIR methode eens een tijdje uit. Kost niks en het brengt je misschien wel sneller bij de oorspronkelijke JIJ!

 

(350)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.