Duurzaam afvallen met de afslank receptenbijbel

Afslank receptenbijbel todayimeet

Afvallen en blijvend resultaat behouden is misschien haalbaarder dan je denkt. In januari beginnen veel mensen aan een nieuw dieet of  gaan op zoek naar een gezonde levensstijl, maar vaak loopt het na verloop van een aantal weken weer uit op een mislukking. Waarom? Een van de grootste valkuilen is gebrek aan afwisseling, geen inspiratie en zo verval je langzaam weer in je oude eetgewoonten.

Afvallen met de afslank receptenbijbel

Alles valt en staat met goede voorbereiding en daar kan de afslank receptenbijbel je mee helpen. Wat heb je nog meer nodig?  Een concreet persoonlijk afslankplan, genoeg inspiratie en variatie in je weekmenu en het bepalen van je streefgewicht. Daarnaast is het handig om hiervoor een planning te maken in hoeveel weken je dat wilt bereiken. Wat is je dagelijkse beweging en wat kun je hieraan verbeteren? Ik ben ervan overtuigd dat een streng dieet niet werkt, maar dat balans de sleutel is naar duurzaam afvallen.

Samen met een professionele kok ontwikkelde voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Oscar Helm een afslank receptenbijbel. Deze heerlijke gerechten zijn niet moeilijk te maken, maar wel lekker én gezond. De filosofie achter dit boek is dat men een gezond gewicht kan bereiken en behouden door niet alleen maar koolhydraatbeperkte gerechten te nemen, maar een combinatie met gezonde langzame koolhydraten zoals zilvervliesrijst en zoete aardappel. Het voordeel is dat je langer verzadigd bent doordat je bloedsuikerspiegel gelijkmatig blijft.

recept uit afslank receptenbijbel todayimeet

Overzicht met weekmenu’s

In de afslank receptenbijbel word je niet alleen kennis over gezonde voeding  aangeleverd, maar krijg je ook meer inzicht in hoe het afvallen principe werkt. Daarnaast voorzien de weekmenu’s je van een goed overzicht en met de bijgaande boodschappenlijstjes was boodschappen doen nog nooit zo handig.

Mindset en mentaliteit

Het klinkt misschien heel easy en dat is het ook, maar je mindset en mentaliteit zijn erg belangrijk. Je moet zelf de eerste stap zetten om aan de slag te kunnen. Daarna heb je met de afslank receptenbijbel een super gids die je gaat helpen om zonder hongergevoelen of jojo effect duurzaam af te vallen.

Als laatste tip wil ik je nog meegeven dat iedere dag een flink stuk wandelen (denk aan 10.000 stappen per dag) je heel veel oplevert. Je ademt namelijk frisse zuurstof in en je metabolisme (stofwisseling) gaat op een hoger pitje branden. Dit samen met de recepten uit de afslank receptenbijbel wordt jouw afslankplan zeker een succes!

(360)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.