BrandLoyalty Vestingloop 2017

Vestingloop 2017

Afgelopen zondag, 21 mei vond de twaalfde editie van de Vestingloop ‘s- Hertogenbosch plaats. Samen met ruim 7000 andere lopers nam ik deel aan dit geweldige event. Naast de 10 km die ik zou lopen, had ik me ook aangemeld om mee te helpen in het social media team. Het doel was om zowel deelnemers als toeschouwers de geweldige sfeer te laten beleven. 

Nadat ik in de ochtend kennis had gemaakt met mijn social media collega’s, werden we in teams ingedeeld en konden we aan de slag. Heerlijk om de mensen te interviewen en de verhalen achter hun inschrijving te horen. Emotionele verhalen kwamen voorbij, waardoor ook ik even moest slikken. Verder overheerste er een vrolijke, gezonde spanning onder de lopers en enthousiasme bij de toeschouwers.

Toen ik in mijn startvak van 10km stond, begonnen mijn zenuwen toch ook wel toe te nemen. Vanaf dat moment was ik reporter af, en behoorde ineens tot één van de grote groep sportievelingen. In een redelijk snel tempo ging ik van start, waardoor ik ná 2 km al aardig liep te hijgen. Af en toe hoorde ik; ‘Kom op, Karin’, waarbij ik mij verbaasde hoe al die mensen toch mijn naam kende? (was even vergeten dat het groot op mijn buik stond). Mijn coach had me gezegd vooral te genieten van de sfeer en de route door onze prachtige stad. Dat heb ik ook gedaan. Gedragen door het publiek,  liep ik trots door de straten van Den Bosch.

Dan komt de finish in zicht; honderden mensen staan te roepen. Familie en vrienden komen er bovenuit, door de microfoon galmt mijn naam, ‘Kom op Kaatje’, hoor ik en in een euforie gaan mijn armen omhoog…Yeaaahhh I did it!!!

Om me heen is het een wir war van mensen, allemaal heel gelukkig (net als ik) dat ze gefinisht zijn. Ik baan me een weg, op zoek naar mijn familie en vrienden. Blij en vermoeid val ik mijn lief in de armen, onder luid applaus van mijn vrienden. Daar doe je het toch voor?!

In de Vestingloop social media app, meldde ik mij af maar beloofde een blog te schrijven over deze mooie dag. And so I did…

Iedereen bedankt voor deze gave ervaring, heb onwijs genoten!  Volgend jaar sta ik weer aan de start en sluit me wederom graag aan bij het social media team!

 

Liefs,
Karin

 

 

(467)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.