18 Jaar!

18 jaar

Vandaag staat er een man naast me, in plaats van de peuter aan mijn hand.
Je bent uitgegroeid tot een gave vent; sociaal, verantwoordelijk en met het hart op de goede plaats.

Dat we mega trots op je zijn is overbodig om te vertellen, maar wil het op deze speciale dag toch nog een keer benadrukken. Want vandaag ben je 18 jaar geworden, en weet je? Dan mag je van alles! Zelf je zorgverzekering regelen, belastingaangifte doen, autorijden zonder je ouders, alcohol drinken (nu legaal) en stemmen. Gokken en abonnementen afsluiten, het is allemaal mogelijk! Maar weet je wat ik nog belangrijker vind; dat jij je dromen gaat najagen en je passie zult vinden. Dat je een tevreden en gelukkig mens bent, omringd door mooie en fijne mensen. Dat je daar zelf een steentje aan bij zult moeten dragen is een feit, want  wie goed doet, goed ontmoet.

Later, na je studie wil je gaan ondernemen, en ik denk dat het je best goed zal afgaan. Kansen zien en kansen pakken, naar je gevoel luisteren en altijd naar eer en geweten handelen. Neem die raad maar van je moedertje aan.

Je hebt een mooi basispakket aan normen, waarden én goede genen meegekregen (al zeg ik het zelf), dus doe er je voordeel mee. Maar eerst genieten van het studentenleven en fouten durven maken , daarna is de wereld is van jou.

Lieve Ruben, ….Alleen maar liefde!!

HAPPY BIRTHDAY TO THE BEST SON EVER!!

(638)

Tags from the story
, ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.