Healthbox editie Summer Vibes

Healthbox Summer Vibes Today I Meet

Het is al weken mooi weer, en deze zomerse editie van Healthbox past daar perfect bij! Iedere keer is het weer een verrassing wat er in de healthbox zit, en dit keer ging het Healtbox-team voor zomerse producten van hoge kwaliteit.

Healthbox editie “Summer Vibes” voor een warme en healthy zomer!

Aanvankelijk vond ik dat er dit keer weinig producten in de box zaten, maar toen ik zag welke juweeltjes voor de huid in deze gezonde doos zaten, maakte mijn hart een sprongetje en stond ik te trappelen om ze uit te proberen.

Marokkaanse Goud

Dat ik fan ben van Arganolie weten jullie waarschijnlijk al. Ik schreef hier al eerder een blog over en blijf mij nog steeds verbazen over hoe ingenieus de natuur eigenlijk in elkaar zit. Toen mijn oog op de cosmetische arganolie spray van Argantheek van de Healthbox viel, wist ik al dat dit Marokkaanse gouden goedje een weldaad voor mijn huid zou zijn. De olie zit namelijk vol antioxidanten en dit houdt de huid jong, zacht en herstelt zelfs schade aan de huid. Ook kun je een paar druppels in je haren masseren, waardoor je haar er mooi glanzend uitziet en glad aanvoelt. Met deze spray kom je dus stralend de zomer door!

healthbox summer vibes Today I Meet

Do I smell summer?

Yep! Definitely! Met de heerlijke, fruitige raspberry geur van Greenland body butter, voel ik de zomerse energy flowen. Ook de mooi verpakte deodorant creme ‘Orange Blossom’ van The Ohm Collection is alleen al een feestje om in je badkamer te zetten. Daarnaast is het luxe Figs & Rouge-Serum Hydra Pore een echte guilty pleasure voor je huid. Het werkt alle oneffenheden weg en laat je de hele dag shinen!

Do I taste summer?

Absolutely! Om inspiratie op te doen voor een zomerse lunch of diner, kun je kennismaken met het tijdschrift Lekker Vegetarisch. Ik blader het door en neem me voor deze week een heerlijke vegetarische maaltijd voor de hele familie te maken. Maar eerst trek ik de bijgeleverde zak chips los van FZ Organicfood met Yasko Cheeseflips, met een goed glas wijn! Sorry, not Sorry! Morgen maar weer streng en een schepje Sukrin Gold in mijn koffie en door mijn yoghurt, in plaats van gewone witte suiker.

Healthbox Summer Vibes Today I Meet

Oh ja, rest mij nog te vertellen dat het bijgeleverde ‘Seepje vloeibaar wasmiddel’ je zintuigen prikkelt met zijn natuur en de lentegeur. Seepje maakt was en reinigingsproducten op basis van schillen van een vrucht uit India en Nepal. Je ruikt de natuur als het product in aanraking komt met water…

Happiness in a box

Ik duik m’n vers gewassen bedje in en snuif nog eens diep de geur op; in mijn beleving zie ik in de verte het Himalaya gebergte opdoemen, een herinnering aan een reis naar India die ik een tijdje terug heb gemaakt, en val in een gelukzalige diepe slaap…

Thankyou Healtbox!

Ps. Wil jij ook deze Healthbox jezelf of iemand cadeau doen? Bestel dan hier De box.

 

 

 

 

(171)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.