Verhoog je weerstand met Astragalus

Astragalus Todayimeet

Je weerstand is op dit moment je beste verdediging tegen het coronavirus, want helaas is er nog geen doeltreffend middel tegen dit virus. Daarom ging ik op zoek in de Chinese geneeskunde naar een kruid met een natuurlijke, sterke antivirale werking. Dit antivirus heet Astragalus. Je begrijpt dat ik dit voedingssupplement in huis wil hebben en ga uitproberen.

Astragalus en het immuunsysteem

In China wordt het kruid Astragalus al meer dan 5000 jaar gebruikt om de weerstand te verhogen en virussen buiten de deur te houden. Dit komt omdat het kruid de witte bloedcellen activeert en de activiteit verhoogt. Witte bloedcellen zijn in staat om schadelijke stoffen en virussen te herkennen en uit te schakelen. 

Nog meer voordelen

Naast de antivirale werking, heeft Astragalus nog meer gezondheidsvoordelen. Het bevat namelijk adaptogene stoffen, welke zorgen voor het verlagen van het stressniveau in het lichaam, wat goed uitkomt in deze woelige corona tijden. Nog een groot bijkomend voordeel is dat door de inname van Astragalus de levensenergie, oftewel de Qi, toeneemt. 

Astragalus als voedingssupplement

Er wordt nog steeds onderzoek gedaan naar de brede werking van dit kruid. Op dit moment zou je het preventief kunnen nemen of als je een griep of verkoudheid voelt opkomen. Wanneer je reeds een flinke griep te pakken hebt, is het raadzaam om het even te laten staan omdat het de klachten tijdelijk zou kunnen verergeren. 

Werking op de longen

Astragalus is niet alleen een virusdoder maar ondersteunt tegelijk de longspieren doordat het slijmvorming tegengaat. Het zou dus ook gebruikt kunnen worden bij COPD en andere longaandoeningen. 

Wat kun je zelf doen?

Waarom wachten dat je keelpijn of andere griepverschijnselen krijgt? Buiten voldoende afstand houden en thuisblijven, kun je zelf in ieder geval voor een goede weerstand zorgen.Wij nemen al weken iedere morgen een gembershot. Regelmatig een glaasje vlierbessensap en bleekselderijsap en natuurlijk zorgen we voor voldoende beweging. Het is dus belangrijk om zowel je fysieke immuunsysteem, als je spirituele immuunsysteem in balans te brengen. Je kunt de Astragalus online of bij reformzaken bestellen.

Wat doen jullie om de weerstand hoog te houden? 

Sante, be safe and take care!

(504)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.