Het perfecte hoesje voor je telefoon

telefoonhoesje todayimeet

Nu we tijdens de coronatijd met z’n allen semi-noodgedwongen veel tijd thuis doorbrengen, is de telefoon mijn handigste tool om contact met het sociale leven te houden. Daarom is het wel zo slim om een goed beschermingshoesje voor de telefoon te hebben, zodat het toestel, bijvoorbeeld tijdens het koken, niet zomaar in de pan valt. Maar dat is slechts één voorbeeld. Laatst realiseerde ik me waarvoor ik mijn telefoon allemaal gebruik…

Ochtendritueel

Koffie en mijn telefoon graag! Zodra ik wakker ben, zet ik het koffieapparaat aan en grijp naar mijn telefoon. Met één oor luister ik naar het nieuws, en tegelijk scrol ik door alle social media accounts.

Podcast luister op je telefoon

Zodra ik, na een frisse douche, mezelf in een sportpakje heb gehesen, ga ik aan de wandel met James (de hond). En je raadt het vast al, met mijn telefoon. Iedere ochtend luister ik tijdens het uitlaten een podcast. Je kunt het zo gek niet bedenken. Over allerlei onderwerpen zijn de meest leuke podcasts te vinden. Een mooi begin van de dag om op deze wijze interessante informatie tot je te nemen. Hoewel ik goed kan multitasken, is het vasthouden van de riem en mijn telefoon soms lastig.

Biken met je telefoon

Sinds kort heb ik een nieuwe hobby, namelijk mountainbiken. Met mijn fietsje door de bossen crossen, het is echt geweldig. Als een woeste Willy volg ik de speciaal daarvoor bedoelde bospaden en geniet onderweg van de prachtige omgeving. Al rijdend grijp ik naar mijn telefoon, om deze insta-waardige plekjes vast te leggen. Je voelt het al aankomen, dat ging dus fout. De telefoon gleed uit mijn hand en het scherm viel kapot. Dat was het startschot voor het kopen van een nieuw telefoonhoesje met een goede grip en voldoende bescherming.

het perfecte telefoonhoesje Todayimeet

Soorten hoesjes

Er is zoveel keuze, dat het nog lastig is om te kiezen. Ga ik voor functioneel of wil ik een echte eyecatcher? Natuurlijk kan ik kiezen voor een universeel hoesje, of één die specifiek bij mijn type smartphone past. In mijn geval lijkt mij de softcase het meest geschikt. Het heeft een zachte backcover en de randen zijn niet te dik. Schokbestendig (heel handig) en leverbaar in diverse kleuren.

Screenprotector

Tenslotte heb ik er ook een screenprotector bij besteld. Het is een doorzichtig folie, die je op het scherm kunt plakken, zodat tijdens mijn mountainbiketochtjes ook het scherm tegen een stootje kan.

Stappen zetten

Ik kan de komende tijd dus weer even vooruit. Een bijkomend voordeel van het softcase hoesje is trouwens dat het door de dunne randen makkelijk in je broekzak past, waardoor je telefoon het aantal gezette stappen nauwkeurig bijhouden kan. Mijn streven is 10.000 stappen per dag!

Rest mij nog de vraag, wat doen jullie om fit te blijven tijdens deze quarantaine tijd?

Stay safe and be active!

 

(282)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.