De geneeskrachtige werking van Paranoten

Paranoten Todayimeet

Dat rauwe, ongebrande noten gezond zijn weten de meeste mensen wel, maar ik wil het eens over paranoten hebben. Deze noot is toch wel The Master onder de noten als het gaat om geneeskrachtige werking. Paranoten bevatten namelijk het stofje Selenium; een sterke antioxidant. Deze noten hebben een beschermende werking op je gezonde cellen en een positieve invloed op je immuunsysteem. Een super noot zeg ik!

Hoeveel??

De paranoot is rijk aan eiwitten, goede vetten, vitaminen en mineralen. Ze voorzien je dus van heel veel essentiële voedingstoffen. Ook zorgt het voor een mega concentratie, door de goede vetten die erin zitten en waar je hersenen om smeken! Daarom zijn een paar paranoten per dag een ideaal tussendoortje, ook voor de studenten onder jullie.  Maar, let op; doordat er zo’n hoog gehalte aan selenium in zit, zijn vier noten per dag het maximale! Dat is wel even een dingetje om rekening mee te houden anders kun je een seleenvergiftiging krijgen (dat klinkt weer niet zo gezond). Neem gewoon op gevoel af een toe een paar noten.

Consumeren:

Ik koop regelmatig een bakje en de hele familie neem er zo nu en dan wat van. Je kunt het natuurlijk ook door je yoghurt doen, gecombineerd met eiwitrijke hennepzaadjes en een beetje Manuka honing. Dan heb je helemaal een mega verantwoord lekker hapje!

Lekker genieten!

(1840)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.