SLA in Amsterdam

SLA in Amsterdam door Today I Meet
Sla Amsterdam door Today I Meet

Afgelopen week was ik met mijn vriendin Annette in Amsterdam en omdat SLA al een tijdje om mijn ‘to Lunch list’ stond, stelde ik voor daar samen te lunchen. Annette en ik waren vroeger buurmeisjes en zaten iedere avond samen op de bank met een schaaltje nibb-it chips (weet je nog, om iedere vinger een ringetje haha…), maar tegenwoordig zijn we meer van de gezonde salades (wijsheid komt met de jaren zullen we maar zeggen). Dus waar anders naar toe dan: SLA…

Het is een super leuk concept, waar je je eigen salade kunt samenstellen met allerlei speciale groenten, noten, feta en andere heerlijkheden. Alle producten zijn biologisch en zoveel mogelijk van Nederlandse bodem. Omdat ieder seizoen zijn eigen groenten heeft, verandert het menu ook om de drie maanden.  De missie van SLA is een wereld waarin iedereen toegang heeft tot puur eten. Ze willen gezond en duurzaam eten voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken. Zodat iedereen van gezond een gewoonte wil én kan maken.

Het interieur is geniaal. Je kunt SLA winkels herkennen aan hun iconische kas, die natuur en groen de stad inbrengt. Echt zo leuk, met al het groen om je heen.

img_9983.jpg

 

Annette en ik hebben eerst een kwartier voor de kas staan overleggen; welke salade zullen we nemen? Allebei iets anders zodat we van elkaar kunnen proeven, of zullen we toch die soep nemen? Want die ziet er ook zo lekker uit….pfff…keuzes, keuzes.

img_9982.jpg

Onze uiteindelijke keuze:

Geroosterde najaarsgroenten en de salade van de week (iets met biologische geitenkaas).

img_9981.jpg

Echt Té lekker!!

Als je nou denkt, dat wil ik zelf ook maken, maar heb inspiratie nodig. Dan kun je hun kookboek bestellen, waar je al dit lekkers tegen komt. Ik ga het in ieder geval bestellen.

img_0013.jpg

Dus Annetje; als je binnenkort komt eten, tover ik een heerlijke salade op tafel!!

Wil je zelf een kijkje nemen? www.ilovesla.com

 

 

 

(193)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.