Een boek schrijven, hoe gaat dat nou eigenlijk?

Boek Gewoon para Normaal

Speel je zelf wel eens met de gedachte om jouw verhaal op papier te zetten? Je eigen boek te schrijven? Vaak hoor ik van mensen dat ze het wel zouden willen, maar geen idee hebben hoe je zoiets moet aanpakken. Dat wist ik ook niet, en toch ben ik eraan begonnen en heb mij laten leiden door enthousiasme en mijn passie voor schrijven. Ik zal jullie vertellen hoe ik ben begonnen…

Het begon met een kladje. Het kladje werd een A-viertje en dat werden er steeds meer. langzaam maar zeker begon het een heel stapeltje te worden en kreeg het verhaal handen en voeten. Het verhaal groeide tot een echt boek, welke voor vol aangezien wilde worden en zich presenteren. Dus moest er een uitgever gezocht worden. Het is dus een heel proces, maar laat ik bij het begin beginnen…

Wat eraan vooraf ging:

Je zult je misschien afvragen hoe of waarom ik een boek wilde schrijven. Dat was namelijk nog nooit in mij opgekomen, maar het kwam gewoon op mijn ‘pad’, nou ja…Ik geloof niet in toeval, overal is een reden voor. Het ging zo…

Een aantal jaren geleden stapte ik voor het eerst bij Toos (medium) haar praktijk binnen. Het voelde gelijk goed, en ik had zelfs het gevoel dat ik haar al kende.
Mijn beide ouders waren overleden, en ik zat nog met zoveel vragen. Door mijn ontmoeting met Toos heb ik antwoorden gekregen. Antwoorden en nog veel meer, het gaat zoveel verder dan dat. Veel gesprekken hebben we gehad. Toos heeft mij laten ervaren dat er achter de grauwe sluier van de dood een prachtige andere dimensie is:

Het Hiernamaals

We werden vriendinnen en Toos vertelde dat zij zelf door een ontwikkeling is gegaan om dit werk te mogen doen, maar dit nog nooit in een boek heeft kunnen lezen over soortgelijke ervaringen. Wel had ze zelf altijd alles opgeschreven in een soort dagboek. Ik opperde dat ik graag zou willen proberen om haar ervaringen te bundelen in de vorm van een boek, gecombineerd met mijn eigen ervaringen. Zo ontdekte ik dat ik schrijven heel erg leuk vind, met als resultaat dat het boek Gewoon para Normaal er is gekomen!

Het schrijven maakt veel emotie los, maar werkt ook helend. Als iets geschreven staat, kun je er vanaf een afstandje naar kijken. Hierdoor heb ik mooie inzichten mogen krijgen, wat op zich al het mooiste cadeau is.

En dan komt het moment dat het boek gedrukt wordt en klaar is om op eigen benen te staan, de wijde wereld in trekt om zijn verhaal te delen met mensen die ook op zoek zijn. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik samen met Toos dit verhaal heb mogen schrijven.

boek gewoon para normaal

Ga ik in de toekomst nog een boek schrijven? Ik weet het niet, maar ik heb zo’n gevoel van wel. Maar net als toen moet eerst het verhaal zich aandienen wat geschreven wil worden. Tot die tijd wacht ik geduldig af….

Liefs,
Karin

 

Wil jij ook het boek lezen? Je kunt ons mailen: gewoonparanormaal@hotmail.com of het bestellen via Bol

 

 

 

(396)

1 Reactie

  • Mijn eerste boek is klaar heb een proef druk, moet nog geredigeerd worden, weet u iemand die dit samen met mij zou willen doen. Het is een eigen verhaal wat ik meegemaakt heb. Zelf was ik ook geen liefertje zeker niet in de puberteit, juist omdat ik Epilepsie heb. Dan krijg je te maken met karakter vervorming.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.