Een reading en een gezellige meidenavond met Gewoon para Normaal!

intervieuw Toos van Boxtel Todayimeet

Er zijn van die dingen in je leven die voor jou heel gewoon en vanzelfsprekend zijn, en voor een ander een bijzonder gegeven. Laatst realiseerde ik mij dit weer, toen ik met mijn vriendin Toos met een lekker ‘bakske koffie’, zoals ze dat zelf zo mooi zegt, over haar werk praatte. Readings geven tijdens gezellige huiskameravonden is daar een mooi voorbeeld van.

Reading met Toos

Zoals jullie misschien wel weten is Toos een medium en heeft in haar praktijk al heel veel mensen mogen helpen met bepaalde levensvragen en problemen, waar iedereen wel eens mee te maken heeft. Ook kan ze je helpen door contact te leggen met een overleden dierbare. Soms weet je even niet hoe je verder moet en kan het fijn zijn om met een neutraal iemand hierover te praten. Buiten het feit dat Toos heel goed kan luisteren, kan ze door haar mediamieke gave ook om het hoekje kijken, noem ik dat altijd. Er worden antwoorden en inzichten in haar gevoel gelegd die je weer een stukje op weg kunnen helpen.

Inzichten

Ik weet nog dat mijn vader 11 jaar geleden was overleden, en ik met zoveel levensvragen zat! Iemand heeft mij met haar in contact gebracht en daar ben ik nu nog iedere dag dankbaar voor. Met een positieve, liefdevolle en sprankelende energie heeft Toos mij aangespoord mijn pad verder te bewandelen en geholpen mijn rugzak aan ‘levensbagage’ op te ruimen. En dat wandelt een stuk fijner, kan ik je vertellen!

Een gave gave!

Inmiddels zijn Toos en ik goede vriendinnen geworden en hebben we samen het boek ‘Gewoon para Normaal’ geschreven en in 2014 uitgegeven. Dit was voor mij mijn eerste schrijfervaring en hebben heel wat lezers Toos weten te vinden voor een reading of behandeling. ‘Wat heb jij eigenlijk een gave gave’, zeg ik altijd gekscherend tegen Toos. Dit bracht ons op een idee! Hier gaan we iets mee doen. Het plan om huiskamer readings te gaan geven, gecombineerd met een numerologie consult, aan de hand van je geboorte datum, was de uitkomst!

Wil jij ook een reading samen met je vriendinnen?

Inmiddels  hebben we als ‘Medium en Numeroloog duo’ al heel wat mooie avonden mogen beleven en we hebben weer ruimte in onze agenda voor nieuwe afspraken. Wil je samen met je vriendinnen zo’n mooie avond beleven, om zo antwoorden te krijgen of de handvatten om weer door te kunnen gaan op een kruispunt in het leven? Stuur dan een mail naar info@todayimeet.nl, dan nemen wij contact met je op.

 

boek gewoon para normaal

See You!

 

(674)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.