Inzichten in je talent, missie en informatie uit hogerhand!

Inzichten TodayIMeet

Ik stond laatst met Toos (mijn collega van het boek Gewoon para Normaal) op een spirituele beurs in Rijswijk. Het was voor ons de eerste keer dat we op een beurs stonden en wisten niet goed wat we ervan konden verwachten. De eerste dag was het vrij rustig. Afgezien van een aantal boeken die we verkochten en de lol die we samen hadden, begrepen we wel dat we het anders moesten aanpakken…

Informatie uit hogerhand

Het idee ontstond om met onze talenten aan de slag te gaan, en zo kwam het dat wij de volgende dag een numerologie consult, gecombineerd met een engelen reading gaven. Een goede samenwerking, zo bleek. Na ons eerste koffietje stonden er al een aantal mensen voor ons standje, benieuwd naar hun missie, talenten met als aanvulling een engelenboodschap, welke Toos mag doorgeven.

Nu moet je weten dat ik twee jaar geleden een cursus numerologie heb gedaan bij de bekende numeroloog; Gerrit Jansen. De theorie had ik tot dusver alleen op familie en vrienden losgelaten en Toos geeft dagelijks behandelingen en informatie uit hoger hand door, maar in deze hoedanigheid was het ook nieuw voor haar.

Wat daar vervolgens gebeurde is met geen pen te beschrijven… Het praatte zich rond op de beurs, en in no-time ontstond er een wachtrij voor ons standje. Aan één stuk door hebben we consulten gegeven en hadden we rode koontjes van inspanning. Wat hadden we er plezier in, en wat was het gaaf!

Toen we ’s avonds hyperdepiep naar huis reden, konden we maar tot één conclusie komen: hier gaan we iets mee doen. Het plan is uitgewerkt en inmiddels is onze eerste huiskamer consult/ reading een feit!

Wat gebeurt er op zo’n avond?
Je kiest eerst  je eigen energie tekening uit en vervolgens gaat Toos invoelen welke informatie ze jou mag doorgeven. Ondertussen bereken ik je missie en talenten, door middel van de getallen van de geboortedatum en namen. Niemand krijgt namelijk zomaar een naam en wordt toevallig op een bepaalde datum geboren. De geboortedatum geeft inzicht met welke missie je ziel naar de aarde is gekomen. De namen geven helderheid op welke wijze je deze uitdaging kunt uitvoeren.

Het is een super leuke en interessante avond, en Toos en ik voelen ons gezegend dat wij op deze manier inzichten mogen geven en iets mogen aanreiken.

Vind je het leuk om ook een afspraak voor jou en je vriendinnen te maken voor een huiskamer numerologie/ engelen reading? Dan kun je ons mailen: info@todayimeet.nl of gewoonparanormaal@hotmail.com

Veel liefs,
Toos&Karin

 

(713)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.