Medium Toos van Boxtel

Medium Toos van Boxtel

Soms weet je even niet meer welke kant je op moet. Als je goed luistert naar je ‘inner guidance’ oftewel je intuitie, maak je weer verbinding met je hart en vallen vaak de puzzelstukjes weer op zijn plaats. Wanneer dat om wat voor reden niet lukt, kan een medium je helpen. Medium Toos van Boxtel staat in contact met de ‘andere wereld’ en kan je helpen vertrouwen te krijgen en richting te geven aan hetgeen je misschien nog niet kan zien.

Reading of Behandeling

Er kunnen verschillende redenen zijn dat je een steuntje in de rug kunt gebruiken. Eigenlijk kan Toos bij elk vraagstuk met je meekijken en de boodschap doorgeven.

Waar kan ze je bij helpen?

Begeleiding van hoog gevoelige kinderen, ook wel HSP of nieuwetijdskinderen genoemd

Slecht slapen van kinderen en volwassenen

Lichamelijke klachten

Burn-out

Stervensbegeleiding (behandeling aan huis)

Rouwverwerking

Doorgeven van boodschappen van een overleden dierbare

Behandeling op afstand via een foto

Huis zuiveren

Mooie ervaring

Ik weet nog goed dat ik, nu ongeveer 12 jaar geleden, voor het eerst bij Toos een reading mocht ontvangen van mijn overleden ouders. Nog niet eerder was ik bij een medium geweest en vond het enorm spannend. Mede doordat Toos zo toegankelijk is, voelde ik mij al snel op mijn gemak en heb prachtige boodschappen van ‘Gene Zijde’ gekregen. Persoonlijke dingen van en over mijn ouders. Daarmee kon de rouwverwerking pas echt beginnen en ontdekte ik mijn ikigai; schrijven!

Wil jij je spiritueel ontwikkelen?

Het maakt niet uit of je vragen hebt, lichamelijke klachten of andere zaken. Eigenlijk kan Toos bij elk vraagstuk met je meekijken en de boodschap doorgeven, die ze haar op dat moment laten zien.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op haar website:

www.toosvanboxtel.nl

 

(419)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.