Hello November, let’s collaborate!

Samenwerken Todayimeet

Hello November, vandaag is het 02-11-2018. In de numerologie staat dat voor een dikke, vette 2 energie; 2-11-11 (eigenlijk 2-2-2 maar de 11 laten we staan, vertel ik straks meer over). Verbinding, samenwerken, éénheid en inzichten.  De energie van  ‘twee’ gaat volgens de numerologie  ook over blijvende veranderingen in je leven doorvoeren.

Numerologie

Ik heb een aantal cursussen numerologie gevolgd bij de bekende Numeroloog Gerrit Jansen. Een wereld ging voor mij open. Alles is energie, ook getallen. Je kunt werkelijk alles berekenen. Je dag , maand en jaarenergie. Wat zijn je uitdagingen? En je valkuilen? Wat zijn je talenten en wat doe je ermee? Iedereen heeft namelijk een missie en deze kun je uitrekenen door middel van je geboortedatum. Dit is als het ware je pincode. En met deze ‘pincode’, je onderliggende talenten, kun je je missie uitvoeren.

samenwerken Today I Meet

We rise by lifting others

Los van welk missie getal je hebt, is samenwerken om elkaar naar een hoger plan te tillen sowieso een mooi streven. We zijn met elkaar verbonden en als je met de juiste intentie werkt aan een gemeenschappelijk doel, kan dat jezelf en een ander alleen maar ten goede komen. Dat je hierbij je persoonlijke eigenschappen en talenten  inzet, spreekt voor zich.

Wat is jouw missie in dit leven?

Ieder cijfer en getal heeft zijn eigen trilling invloed en het is niet ‘toevallig’ dat jij op je geboortedag bent geboren. Er is een missie aan verbonden, ook wel een uitdaging, welke je nog niet eigen bent. Hoe reken je jouw missie uit? Door alle getallen klein te maken, bijvoorbeeld: 16-04-1971 wordt: 7-4-9. Dit tel je weer bij elkaar op: 20 en daarna maak je het weer klein tot 2. (2 is de missie).Behalve 11,22 en 33 maak je niet klein, dit zijn hoog spirituele getallen en blijven zo staan. Bijvoorbeeld: 22-09-2018, wordt 22-9-11. Dit tel je weer bij elkaar op: 42 = 6. (6 is de missie).

Welk getal heeft welke missie?

  1. Zelfstandigheid, leiding geven, inventief, initiatief, nieuwe start
  2. Samenleven, verbinden, vrede en harmonie
  3. Gevoel, expressie, creativiteit, schoonheid
  4. Werken, aanpakken, logisch handelen, discipline, kracht
  5. Vrijheid, lucht, ongebondenheid, reizen, variatie
  6. Verantwoordelijkheid, dienstbaarheid (ook naar jezelf), familie, samenwonen
  7. Rust, vertrouwen, innerlijke wijsheid, bezinning en praten
  8. Materie, zakelijk, organiseren, macht
  9. Vertellen, educatie, aansturen, schrijven, innovatie, kennis uitdragen

Er zijn nog veel meer mogelijkheden in de numerologie, het is echt heel leuk om je hier eens in te verdiepen of een workshop te volgen. Mijn missie is twee, dus vandaag ben ik helemaal in mijn element.

Verbinden en samenwerken it is Today!

(1062)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.