Ontgiften en tekorten aanvullen volgens Medical Medium

hormonen in balans todayimeet

Ontgiften en tekorten aanvullen met bleekselderij is volgens Medical Medium de oplossing voor heel veel kwaaltjes. Bleekselderij heeft veel gezonde eigenschappen en het is echt een aanrader om je hier eens in te verdiepen. Maar er is nog meer…

Ontgiften volgens Medical Medium

Kennen jullie het boek Medical Medium van Anthony William?  Het is een geweldig boek voor iedereen die met zijn gezondheid aan de slag wil en inzicht wil krijgen in het hoe en waarom van verschillende ziekten en kwaaltjes. Wil je gewicht verliezen? Er jonger uitzien en voelen? Meer energie hebben? Geestelijke helderheid  en je balans terugvinden? Dan is dit boek een geschenk uit de hemel. Letterlijk!

Ontgiften Todayimeet

Het verhaal van Anthony William

Toen Anthony William 4 jaar oud was, maakte hij voor het eerst kennis met ‘Spirit’. Tijdens een familie diner, ziet hij een oudere man in een bruin gewaad achter zijn oma staan. Hij ‘praat’ met Anthony zonder dat zijn mond beweegt. Al gauw krijgt hij door dat hij de enige is die hem kan zien en verstaan. ‘Spirit’ (zo stelt hij zich voor aan Anthony), laat hem weten dat zijn oma ziek is en vertelt er ook precies bij welke ziekte. Anthony spreekt het uit en later wordt dit door de artsen bevestigd. Vanaf dat moment wijkt ‘Spirit’ niet meer van zijn zijde en een ‘normale’ jeugd is van de baan. Terwijl andere jongens lekker fietsen en voetballen, krijgt Anthony voortdurend informatie over wat mensen nodig hebben om te genezen. Het is een super interessant verhaal, maar zeker zo waardevol is het boek met alle informatie wat hij heeft geschreven, om op deze manier zijn verkregen kennis met ons te delen. Aanrader dus.

Ontgiften dus…

Jullie kennen waarschijnlijk het bekende bleekselderij sapje van mijn blog, uit zijn boek. Het heeft een enorme helende werking, zeker wanneer je het dagelijks gebruikt. Iedere morgen maak ik voor het hele gezin zo’n sapje en tegenwoordig voeg ik er ook wat verse koriander aan toe.

Heilzame werking van koriander

Voeding is in veel gevallen de sleutel tot herstel bij verschillende aandoeningen. Ook kunnen vervelende klachten voortvloeien uit overbelasting van zware metalen, die liggen opgeslagen in het weefsel. Denk aan amalgaamvullingen, waar kwik in zit. Koriander is een kruid welke helpt bij het afvoeren van giftige zware metalen, zoals kwik en lood. Ook is het net als bleekselderij vocht afdrijvend, ontstekingsremmend en spijsvertering bevorderend.

Tekorten aanvullen

Natuurlijk is het een goed idee om na een weekend flink doorhalen, je weerstand weer op te vijzelen en de tekorten weer aan te vullen met een hoogwaardige soep. Kippensoep wordt niet voor niets een krachtige griepbestrijder genoemd en ook wel ‘Joodse penicilline’. Dus voor degene die wel een opkikkertje kunnen gebruiken, is dit een goed recept voor een lekkere pan kippensoep.

Succes en Santé

 

(821)

3 Reactie’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.