Volle Sneeuw maan

super maan todayimeet

Vandaag, op 17 januari 2022, verschijnt en schijnt de volle sneeuw maan zijn heldere licht over onze planeet. Waarom deze maan een sneeuw maan heet? Omdat het voelt als een ijsklont in de lucht, bevroren alsof de tijd stil staat. Ook lijkt hij groter dan normaal en schijnt zijn licht feller. Dat geeft ons mooi de tijd om hem goed te aanschouwen en weg te dromen bij dit magische schouwspel.

De energie van de sneeuw maan

Het is echt waar dat je de energie, welke een volle sneeuw maan met zich meebrengt, kunt voelen. Al eerder schreef ik een blog over de blauwe maan en zijn bijzondere energie. De ene persoon is hier meer gevoelig voor dan de ander. Slecht slapen en je onrustig voelen, kunnen je ten deel vallen. Maar wist je dat de energie van een volle maan ook manifestatiekracht met zich meebrengt? Dus ook al ben je je niet zozeer gewaar van zijn voelbare energie, kun je nog steeds je voordeel met deze energie doen.

Volle maan in kreeft

Elke volle maan heeft weer een andere werking, dit komt door de specifieke stand van de maan op dat moment. Deze maand  staat de maan in het waterteken Kreeft. Er zijn verschillende kenmerken aan het sterrenbeeld Kreeft toe te schrijven. Het sterrenteken staat voor harmonie, familie en bezinning. Neem de tijd om te analyseren waar je nu staat en zet een intentie voor de komende maanden wat je wilt bereiken. 

Wanneer te zien?

In de nacht van maandag 17 januari op dinsdag 18 januari staat de volle maan om 00.48 uur in Kreeft. Goede reden om voor die tijd op papier te zetten wat je wilt gaan manifesteren. Ook kun je gaan mediteren. Gezamenlijk mediteren verhoogt de energie en werkt daardoor zeer krachtig. Neem eens een kijkje bij de volle maan meditatie van Meditation Moments.

Bedenk je voor nu alvast wat je wilt loslaten en wat er naar je toe mag komen, deze maand. Plaats een zuivere, heldere intentie en stel je ontvankelijk op. 

Shoot for the moon!

super volle maan todayimeet

 

 

 

(4246)

2 Reactie’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.