Kunstboek De Materie Code Kraakster: Een diepgaande duik in kunst en betekenis

Kunstboek De Materie Code Kraakster

In de wereld van kunst en creativiteit zijn er werken die niet alleen de zintuigen prikkelen, maar ook de geest uitdagen. Vorige maand, op 23 maart jl., zag het kunstboek “De Materie Code Kraakster” het levenslicht en vanaf komende week is het boek ook te bestellen in alle online boekwinkels in Nederland. We hebben al veel lovende woorden mogen ontvangen en zijn daarom ook super blij dat “De Materie Code Kraakster” zijn intrede doet, als een baanbrekend kunstboek dat het evolutieproces in beeld en geschrift laat zien.

Kunstboek De Materie Code Kraakster

“De Materie Code Kraakster” is geen gewoon kunstboek; het is een manifest van de overleden kunstenares Mariëtte Nijsten, werkzaam onder het pseudoniem van haar doopnamen; Maria Angela. Haar idee voor het kunstboek ontstond uit de diepgewortelde passie om de zin van ons bestaan te ontrafelen. Als een visionair, gedreven door de drang om de grenzen van het begrip te verleggen, begon ze aan een reis naar het onbekende, op zoek naar de verborgen codes van de materiële wereld.

De kunst van interpretatie

Een van de meest opmerkelijke aspecten van het kunstboek “De Materie Code Kraakster” is zijn vermogen om verschillende lagen van interpretatie te bevatten. Elk kunstwerk, elk woord, elke afbeelding draagt een geheim in zich – een code die wacht om ontcijferd te worden door degenen die durven te kijken, te voelen en te denken. Het boek nodigt de lezer uit om niet alleen te observeren, maar ook om te participeren, om samen met de kunstenares op ontdekkingsreis te gaan door de complexe weefsels van betekenis.

Kunstboek De Materie Code Kraakster

Uniek

Wat “De Materie Code Kraakster” zo uniek maakt, is de schrijfwijze. Het boek omarmt niet alleen de schilderkunst, maar integreert hedendaagse thema’s zoals de kundalini energie, in een diepgaand gesprek met de schrijfster van dit boek; Karin Achten. Elk hoofdstuk vormt een nieuw levensthema, waarbij de grenzen tussen kunstvormen vervagen en nieuwe mogelijkheden zich ontvouwen door te zien en de betekenis ervan te doorvoelen.

Kunstboek De Materie Code Kraakster

Schrijfster van het Kunstboek De Materie Code Kraakster; Karin Achten

De lancering

De lancering van “De Materie Code Kraakster” markeert een keerpunt in de wereld van kunst en literatuur. Met een sprankelende bijeenkomst van kunstenaars, critici en liefhebbers, viert het boek niet alleen zijn geboorte, maar ook de geboorte van een nieuw tijdperk door meer grip op de zin van ons bestaan te hebben gekregen. Door middel van tentoonstellingen, lezingen en interactieve workshops, nodigen wij binnenkort het publiek uit om deel te nemen aan de reis van de Materie Code Kraakster en de mysteries van de creatieve geest te onthullen.

Het pad vooruit

Terwijl “De Materie Code Kraakster” op het pad komt bij veel mensen die op zoek zijn naar bewustwording, belooft het boek ook een inspiratiebron te zijn voor toekomstige generaties van kunstenaars en denkers. Het nodigt uit tot een voortdurende dialoog, een eindeloze zoektocht naar betekenis en schoonheid in een wereld die voortdurend in beweging is. Met zijn onthullende inzichten en grensverleggende benaderingen belooft het boek niet alleen de geest te prikkelen, maar ook de ziel te voeden. Het is een uitnodiging om te ontdekken, te ervaren en te begrijpen – een uitnodiging om de Materie Code te kraken en de geheimen van het universum te onthullen.

 

Liefs,

Karin en Robin

(22)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.