Kunstboek Maria Angela en high gloss art collectie

Vrijheid Maria Angela

Ik wil jullie graag meenemen op een reis door het leven en de kunstwereld van een ongelooflijk getalenteerde kunstenares: Mariette Nijsten, ook bekend als Maria Angela. Haar nalatenschap? Een verzameling kunstwerken die niet alleen mooi zijn, maar ook diepgravende inzichten bieden in het menselijk bestaan.

Kunstboek Maria Angela

Na haar overlijden hebben we ons ingezet om al haar werken te catalogiseren. In samenwerking met Obelisk boeken hebben twee gedichtenbundels uitgebracht, waarin je haar visie op het bewustwordingsproces via haar poëzie kunt lezen. Binnenkort lanceren we gedichtenbundel nummer drie, samen met een kunstboek waar een groot deel van haar werken te bewonderen is.

Gedichtenbundel III Sterrenmensen

Maria Angela’s kunst was niet alleen een weergave van vormen en kleuren; het was een reis door de diepten van het menselijk bestaan. Haar werken zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ze bevatten ook verborgen boodschappen en emoties die je uitdagen om verder te kijken dan wat met het blote oog zichtbaar is.

De Materie code Kraakster

Aan Maria Angela’s kunst hangt een buitengewone energie. Haar werken lijken bijna te vibreren met een diepere boodschap, een boodschap die niet alleen voor de ogen is bedoeld, maar ook voor de geest. Ze beschouwde zichzelf als  een “materie code kraakster”, en door haar werken te bestuderen en haar aanwijzingen te volgen, zijn we erin geslaagd om zelf de code te kraken die verborgen ligt in haar kunstwerken.  Deze zullen we onthullen in het kunstboek!

Dialoog

Wat het kunstboek extra bijzonder maakt, is de toevoeging van een dialoog tussen mijzelf, Karin Achten, en Maria Angela. Een dialoog die plaatsvindt in de geest, waar we dieper ingaan op de levensthema’s die zij met haar kunstwerken wilde overbrengen. Het is een diepgaande, soms humoristische conversatie die een helder inzicht geeft in het bewustwordingsproces.

Het kunstboek is een reis te worden, niet alleen visueel, maar ook spiritueel. Een reis die je uitdaagt, inspireert en je de mogelijkheid biedt om de materie-code te ontcijferen die Maria Angela zo liefdevol in haar werken heeft verstopt. Dus, ben je benieuwd? Nog heel even geduld, binnenkort wordt dit unieke boek  voor iedereen onthuld…

Webshop Angelatmyhome

Én… daarnaast zullen we niet alleen het langverwachte kunstboek van Maria Angela presenteren, maar we hebben nog een verrassing in petto! Een speciale collectie van enkele van haar meest betoverende werken zal exclusief beschikbaar zijn in high gloss art prints in onze splinternieuwe webshop van Angelatmyhome.

High gloss art

Deze selectie van kunstwerken uit het boek zal beschikbaar zijn als hoogwaardige art prints, waarbij de diepte, de kleuren en de emotie van Maria Angela’s meesterwerken tot leven komen op hoogglans materiaal. Hiermee bieden wij de gelegenheid om een stukje van haar unieke kunst in huis te halen. Elk stuk zal die bijzondere energie en die diepere boodschap bevatten die zo kenmerkend zijn voor haar kunst.

Dus, als je geïntrigeerd bent door Maria Angela’s kunst en je wilt een stuk van deze unieke creativiteit in huis halen, houd dan zeker onze nieuwe webshop in de gaten. Binnenkort zal deze speciale collectie beschikbaar zijn. Heb je gedichtenbundel I en II nog niet gelezen, dan wil ik deze zeker aanraden om je alvast wat sterrenstof tot nadenken te geven…

 

Liefs,
Karin & Robin

 

(64)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.