Deze levensles schud je wakker!

het nieuwe normaal todayimeet

Misschien wel de grootste levensles in ons bestaan heeft te maken met onze relaties. Relaties zijn namelijk de basis van het bestaan. We kunnen alleen ‘zijn’ in relatie tot de ander. Het laat je namelijk zien, wie je bent in relatie tot de ander.

Deze levensles maakt je leven een stuk lichter

Het leven is een groeiproces en pas wanneer je helemaal doordrongen bent van het feit dat je nooit ‘alleen’ of afgescheiden bent van een dierbare (in het hier-nu of in het hiernamaals), voelt het veilig je gehechtheid aan anderen los te laten. Deze levensles is om er voor kiezen om open te staan voor de ander en je verwachtingen aan die persoon los te laten. Dan zul je zien dat alles wat je nodig hebt om je heel te voelen en gelukkig te zijn, al in jou zit!

Houden van jezelf

Je hebt het vast al eerder gehoord, maar de belangrijkste levensles is om te beginnen met te houden van jezelf. Jezelf te accepteren en keuzes maakt welke precies voldoen aan jouw behoeften. Pas als die basis in orde is, komt er ruimte om in liefde naar andermans keuzes te kijken en deze te respecteren, in plaats van jezelf ertegen te verzetten.

Grenzeloos liefhebben

In mijn boek ‘De Vasari Gang’ komt ook dit thema ruimschoots aan de orde. Ons zielendoel is te streven naar het grootste geluk en tijdens deze tocht heel te worden. Helaas heeft de mens ook het vermogen zijn pijlen juist de verkeerde kant op te schieten en diepe dalen te ervaren. Waaruit vervolgens weer een diep verlangen kan ontstaan om jezelf weer te leren kennen en lief te hebben. Dan ervaar je dat je nooit ‘de liefde’ hebt verloren, maar dat het er altijd al was; in jou!

Levensingrediënten

Een voorwaarde voor geluk is om je zelfliefde en zelfacceptatie te vergroten. Begin daarom eerst met goed te zorgen voor jezelf. Behandel jezelf zoals je ook je beste vriend/vriendin zou behandelen. Pas dan ben je klaar om je diepere levensbestemming te vinden. Let je wel eens op seintjes die je de weg willen wijzen? We noemen dit synchroniciteit. Dat je nu dit artikel leest is misschien wel een aanwijzing op je pad. Want uitsluitend jouw pad leid je naar je eindbestemming en dit kun je alleen bereiken wanneer je jouw zielendoel leeft.

Actief bezig zijn todayimeet

Toegang tot ‘De Vasari Gang’

Je kunt je hele leven gaan zitten wachten totdat het juiste moment is gekomen om actie te ondernemen, maar door het zwart op wit op te schrijven, zend je een gedachte uit naar het Universum waardoor er dingen in je leven zullen gaan veranderen. Geloof me, het werkt echt!

Wat zou jij graag willen veranderen of bereiken op korte termijn? Wat zijn je uitdagingen en talenten en wat doe je ermee? In ‘De Vasari Gang’ kun je ook jouw eigen levensbestemming ontdekken, door aan het einde van het verhaal de numerologische code van jouw geboortedatum te ontcijferen.

Good luck!

(273)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.