Ontdek de ingang naar je diepere levensbestemming

Ontdek de ingang naar je diepere levensbestemming. Of te wel; De Vasari Gang. Is het overlijden niet slechts een overgang naar een hogere dimensie, waar wij tijdens ons leven op aarde zo nu en dan een glimp van te zien krijgen door bewustwording en inzichten door ervaringen?

Het ongeziene

Met deze vraag worstelt freelance schrijver, Julia, gedurende haar onderzoek naar ‘het ongeziene’ voor haar nieuw te schrijven boek. Het feit dat haar vriendin, Caro, onlangs is overleden, lijkt het schrijfproces in de weg te staan, totdat haar leven een onverwachte wending neemt.

 

 

 

Rijke historie van Florence

Op aanwijzing van haar dementerende moeder, reist Julia samen met haar dochter, Jackie, af naar Florence. Daar maakt Julia voor het eerst kennis met een parallel Universum, waar niet alleen de rijke historie van Florence tot leven komt, maar ook een aantal bijzondere ontmoetingen uit een ver verleden haar intrigeren.

Nieuw bewustzijn

Balancerend tussen spiritualiteit en rationaliteit, weet Julia uiteindelijk een brug te slaan tussen de dunne sluiers van het hier-nu en het hiernamaals. Neem samen met Julia een sprong naar een nieuw bewustzijn en ontdek de ingang naar je diepere levensbestemming- De Vasari Gang.

De Vasari Gang boek Todayimeet

Het is dichterbij dan je denkt…

 

Bestel Boek

(482)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.