Hoe krijg je helder wat je wilt

Hoe krijg je helder wat je wilt Todayimeet

Iedereen heeft wel een bepaald verlangen om iets te verwezenlijken in zijn leven. Maar vaak krijg je niet helemaal helder wat je wilt en kun je blijven wachten totdat je een ons weegt. Want als je niet weet hoe die droom er precies uitziet, zal het nooit realiteit worden.

Krijg helder wat je wilt

Vaak vraagt je dagelijks leven zoveel aandacht, dat er weinig tijd overblijft om echt na te denken over wat je precies leuk vindt. Kortom, je gedachten aan dat verlangen versplinteren en je ‘droom’ verliest zijn energie en kracht.

Negatieve overtuigingen

Daarnaast spelen negatieve overtuigen ook een rol. Het is namelijk menseigen om honderd en één belemmerende factoren te bedenken, dat je weerhoudt van hetgeen je graag zou willen doen. Vervolgens laat je het weer los of geef je het helemaal op. Heel begrijpelijk, maar het is zo jammer!

Het Universum

Bepaalde routes liggen speciaal voor jou uitgestippeld. Maar met achteroverleunen ga je er nooit komen. Want uitsluitend jouw pad leid je naar je eindbestemming en dit kun je alleen bereiken wanneer je jouw zielendoel leeft. Je weet dat je op je pad zit als je in een flow zit, dat je doet wat je leuk vindt en dat niet als ‘moeten’ aanvoelt.

Waarom wachten?

Je kunt je hele leven gaan zitten wachten totdat het juiste moment is gekomen om actie te ondernemen, maar door je ‘verlangen’ eens zwart op wit op te schrijven, zend je een gedachte uit naar het Universum waardoor er dingen in je leven zullen gaan veranderen en jou de kans geven om de juiste stappen te zetten (maar je moet ze wel zetten!).

Nu beginnen!

Toen ik zelf het idee had om een tweede boek te schrijven, had ik nog geen idee hoe ik het moest aanpakken. Moest het fictie zijn? Een roman? Een kinderboek? Welk onderwerp? Een aantal maanden was mijn focus, flow en enthousiasme ver te zoeken. Totdat ik mijzelf de vraag stelde; waarom wilde je eigenlijk een tweede boek schrijven? Wat wil je ermee bereiken? Deze vraag schreef ik op en gaf mij eigenlijk direct het inzicht in wat mijn intentie was.

Kracht

Er zit dus zoveel kracht in het opschrijven van je gedachten. Aanvankelijk komt de gedachtestroom vanuit het hoofd, maar door te blijven schrijven, dienen de antwoorden zich aan vanuit het hart en krijg je helder wat je echt wilt.

De Vasari Gang

Voor wie mijn tweede boek nog niet gelezen heeft; ik kan je verklappen dat het een spirituele roman is geworden met een opening naar een nieuw bewustzijn. Het leven zit waarschijnlijk anders in elkaar dan dat wij denken. Door er van een afstandje naar te kijken, ga je de verbanden zien. Onze levens zijn met elkaar verbonden en elk gemaakte beslissing heeft consequenties, en is van invloed op het leven van onze naasten.

De Vasari Gang boek Todayimeet

Onze vrije wil is het grootste geschenk van ons bestaan. Het enige wat het van ons verlangt is dat wij die weg in liefde bewandelen en de ingang van ‘De Vasari Gang’ vinden, naar het ongeziene, waar licht en liefde voor altijd aanwezig is. Het is dichterbij dan je denkt…

Heb jij De Vasari Gang al gelezen?

(418)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.