Barcelona Update

Barcelona Today I Meet

Ho, stop, wat? December? Je zou het niet zeggen als je buiten loopt met 18 graden en zon. Ik had afgelopen weekend even een besef momentje van hoe bizar snel de tijd hier voorbij gaat. Alweer drie maanden in Barcelona!

Fashion never sleeps, so neither do we

Op het kantoor bij het modemerk waar ik stage loop, gaat alles als een sneltrein. Er worden twee collecties tegelijk geproduceerd en we komen uren te kort. Ik heb op TMO veel over het hele process geleerd, maar ik zie nu pas wat het nou eigenlijk allemaal daadwerkelijk inhoudt. Een collega zei aan het begin tegen mij (ik dacht voor de grap) ‘’Fashion never sleeps, so neither do we’’. Haha, nou that’s true. Maar het is heel leerzaam.

Tourguides in Barcelona

Daarnaast hebben mijn vriend en ik een nieuwe hobby en zijn in het weekend de tourguides van Barcelona. Of naja, het begint erop te lijken. Bijna ieder weekend hebben we lieve vrienden of familie hier op bezoek die wij in 48 uur alle hotspots van Barcelona laten zien. Een stop die we bijna ieder weekend maken is mijn alllll time favourite restaurant Cecconi’s; must go als je hier bent!! De lieve vrienden en familie (en vriend) hadden dan ook geen keus en moesten verplicht mee, maar vonden het gelukkig geen straf.

cecconi's barcelona Todayimeet

cecconi's barcelona Todayimeet

Cecconi's barcelona Todayimeet

How to lose weight while shopping

In die weekenden lopen we vaak heel wat af. Voor alle mensen, die net als ik een vreselijke hekel hebben aan sporten, heb ik hier dé oplossing: verhuis naar een grote stad!! Wat een uitvinding. Ik loop gemiddeld zo’n 15.000 stappen per dag zonder enige moeite. Nou heeft dat er misschien deels mee te maken met dat de grote shoppingstraat Passeig de Gracia op zo’n 15 minuten afstand lopen van mijn huis ligt, en ik daar regelmatig na werk te vinden ben ( want iedere avond is alles geopend tot 21.00u ). Maaaar los daarvan is het heerlijk om door de stad te struinen en heb je gewoon niet in de gaten hoe snel je die grote afstanden aflegt, maar wel hoe je lichaam erdoor veranderd.

Het gaat dus allemaal erg snel, maar sta er zoals nu ook zeker bij stil hoe leuk het is.

Over drie weken pakken wij onze koffers voor een grote trip tussendoor!

Cecconi's Barcelona Today I Meet

 Keep you posted.

 Liefs,  

Michelle

(268)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.