Dierencommunicator

Fundament van Geluk Today I Meet

Wat gaat er in een koppie van een dier om? Deze vraag stel ik mezelf regelmatig, maar ik ben helaas geen dierencommunicator. Onze hond, Bruce, een Franse Basset, is niet meer de jongste en afgelopen jaar zien we dat zijn vitaliteit afneemt. Na zijn avondeten vertrekt hij richting zijn mand en horen hem niet meer tot de volgende morgen. Dan kijkt en voelt hij even wat voor weer het is, en aan de hand daarvan neemt hij zijn beslissing of hij wel of niet mee gaat met de ochtendwandeling, samen met zijn maatje James. James is een mopshond en uit een heel ander hout gesneden. Altijd blij, enthousiast en makkelijk te ‘lezen’. Bruce, daarentegen is eigengereid, op zich zelf, laat nooit het achterste van zijn tong zien en luisteren? Bruce heeft zijn eigen ritme en regels. Dat was tot op heden geen punt, totdat hij mank begon te lopen en uiteindelijk beide achterpoten amper meer kon bewegen. Problemen in de rug, wees de röntgenfoto uit. Met medicijnen en het advies het nog tien dagen aan te kijken, keerden we terug naar huis. Slechts voor het hoognodige komt hij zijn mand nog uit. Ondanks dat je weet dat zijn dagen aan het korten zijn, blijft het voor ‘een baasje’ een lastig besluit de regie te nemen.

Met dieren communiceren via een dierencommunicator

Via, via, kwam ik met Olav in contact. Olav kan met dieren communiceren en je vertellen wat er in het hoofd van je huisdier of paard omgaat. Ook mag hij een healing geven, en heeft bijzondere resultaten geboekt. Op mijn vraag of hij Bruce kan helpen, geeft hij aan dat hij hem sowieso kan behandelen en kan helen, alleen als hem die tijd nog gegeven is. Ik verwacht geen wonderen, maar om via Olav met hem te kunnen communiceren is een groot goed.

Na een tijdje te lopen drentelen, loopt Bruce naar Olav toe en gaat op zijn voet zitten. Dit voelt blijkbaar goed aan, want hij gaat liggen en ontspant zich volledig. Terwijl ik met Olav zit te praten, geeft hij hem energie. Bruce laat hem een bosrijke omgeving zien, rennend achter hertjes en reetjes. Hij is helemaal in zijn element en geeft aan dat hij hier enorm van genoot, maar ze nooit iets aangedaan heeft. Het is inderdaad een feit dat we Bruce tijdens een wandeling in het bos regelmatig een tijdje kwijt waren, waarna hij vervolgens weer vrolijk opdook.
‘Het is een dankbare hond en hij laat zien dat hij aan het afscheid nemen is. Hij is moe. Door de pijnstilling heeft hij geen pijn, maar wel ongemak waardoor hij gedesoriënteerd is.’ Laat Olav weten.
Het komt niet als een donderslag bij heldere hemel, maar ik weet dat het niet lang duurt voor we afscheid moeten nemen. Dan vertelt Olav dat mijn vader zich kenbaar maakt. Na een mooie persoonlijke boodschap laat hij weten , Bruce te komen halen en ik mijn vader misschien wel mag waarnemen.

In liefde verbonden

Dankbaar voor deze mooie ervaring rijd ik samen met Bruce naar huis. Wetende dat we nooit echt afscheid hoeven nemen, maar voor altijd in liefde verbonden zullen blijven…

Wil je meer over Olav’s werkwijze lezen?
https://dierencommunicator.com/

 

 

 

 

(137)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.