De beste Ipad hoesjes voor 2020

beste beschermhoesjes voor 2020 todayimeet

Iedere vakantie neem ik zowel mijn Iphone, ipad als macbook mee. Terwijl ik dit schrijf, vind ik het eigenlijk ook wel een beetje overdreven, maar als ‘vroege vogel’ is het heerlijk om iedere ochtend even een rondje social media te doen en een artikel te kunnen schrijven, als iedereen nog slaapt. En ja, ik heb ze alle drie nodig. Dat ik beter een iPad hoesje en macbook bescherming had kunnen gebruiken, lees je hieronder.

Afgelopen kerstvakantie, stond een ‘mini roadtrip Frankrijk’ met het hele gezin en aanhang op de planning. Voordat we met z’n zevenen verdeeld over twee auto’s kunnen wegrijden, is altijd een hele happening. ‘Máám, heb jij de fohn ingepakt?’ en ‘Máám, in welke tas liggen de tijdschriften?’ Waarschijnlijk voor velen herkenbaar. Na alle vragen te hebben beantwoord en manlief van koffie te hebben voorzien, stappen we in de auto en rijden weg. Althans, we rijden naar achteren en voelen dat we over iets heenrijden. Met mijn Iphone (gelukkig) nog in mijn hand, stap ik verschrikt uit en zie tot mijn afschuw de tas, met daarin mijn macbook en ipad, onder het achterwiel liggen. ‘Oh Nóó!’

Een goed ipad hoesje is een must

Wonderbaarlijk genoeg waren alleen de randen wat beschadigd en functioneerde alles nog volledig, waarschijnlijk omdat het wiel alleen de zijkant geraakt had. Dit zette mij echter wel aan het denken. Ik ben echt letterlijk nergens zonder deze twee apparaten, en ging daarom bij thuiskomst direct op zoek naar de beste beschermhoesjes van 2020.

Soorten Ipad hoesjes

Dat er zoveel keuze was wist ik niet. De hoesjes en cases zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook heel stijlvol en trendy uit. Hoe leuk is het om het af te stemmen op je andere persoonlijke spullen? De Smart folio hoes met extra bescherming aan de achterkant lijkt mij zeker geschikt om te reizen, maar of ze ‘autoband bestendig’ zijn, vraag ik me af. Misschien is dan de iPad case het meest geschikt. Deze case is een soort boekachtig omhulsel en geeft een optimale bescherming.

De leren sleeve van Apple

Als je me vraagt wat mijn voorkeur heeft, is het de leren sleeve van Apple, in een bruine cognackleur, precies zoals mijn nieuwe tas. Deze heb ik er daarom bij gekocht, voor als ik naar afspraken ga. Het oog wil ook wat hè, haha…

Here comes the sun

Helaas moet ik nog even geduld hebben, maar ik heb nu al zin in de komende zomervakantie. Heerlijk twee weken relaxen met z’n allen en me-time in de ochtenduurtjes! Eerst met een lekker kopje koffie een artikel schrijven en vervolgens een half uurtje sporten met iPhone, voordat de hele familie wakker is.

voordelen van koffie. ipad hoesje Todayimeet

Hebben jullie al vakantieplannen en neem je dan ook net als ik je ipad of macbook mee?

 

 

 

(399)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.