Interview met Toos

interview met Toos van Boxtel

Vandaag ben ik bij mijn collegaatje Toos, van Gewoon para Normaal, op bezoek. En dat geeft jullie een kijkje achter de schermen…Ik stap de praktijk binnen. ‘Joehoe Toos, ik ben er.’ Ik kom grijnzend binnen. Ze moet altijd lachen als ze me ziet. ‘Ha Kaatje, hoe is het met je? Lust je een bakske koffie?’
‘Ja lekker’, antwoord ik en ik ga in de makkelijke stoel naast haar bureau zitten. Het is zo’n gezellig, vertrouwd gevoel. Ik ken Toos al ruim 10 jaar, en toch blijft het voor mij heel bijzonder wat voor werk ze mag doen en hoe ze mensen iets aan mag reiken. Ik pak mijn pen en blocknootje uit mijn tas en steek van wal…

intervieuw Toos van Boxtel Todayimeet

5 korte vragen aan Toos van Boxtel:

  1. Karin: Je hebt al zoveel mensen mogen helpen in je praktijk Toos, kun je beschrijven hoe dat gaat? (korte versie graag haha…)

Toos: Ik stel mijzelf open en mag de mensen behandelen met energieën die ik door mag geven. Het kan zijn dat je de energieën voelt, of kleuren ziet, of het gewoon als een rustige behandeling mag ervaren, je wordt altijd geholpen.

  1. Karin: Tijdens een behandeling/ consult kun je ook contact leggen met overleden zielen, kun je uitleggen hoe dat gaat?

Toos: Meestal maak ik contact via een foto, maar het kan ook zijn dat ik tijdens een behandeling iets ‘door’ krijg. Soms weet ik niet waarom ik iets specifieks moet zeggen, maar inmiddels heb ik wel geleerd dat juist die ‘gekke’ dingen voor de mensen heel herkenbaar is.  Dus ik spreek altijd uit wat er in mijn gevoel gelegd wordt.

  1. Karin: Was er een bepaald moment in je ontwikkeling dat je begreep wat jou levensmissie is?

Toos: Ik heb me dat eigenlijk nooit echt afgevraagd. Tijdens mijn ontwikkeling, wat trouwens een mooie maar ook heftige periode was, heb ik uittredingen en zuiveringen gehad. Dit was blijkbaar nodig om op een hoge trilling te kunnen werken. De periode daarna ben ik als vanzelfsprekend mensen gaan behandelen, het kwam gewoon op mijn pad.

  1. Karin: Nog even over je uittredingen, kun je vertellen hoe dat gaat? (lijkt mij zo gaaf!!:)

Toos: (Grijnst) Het is ook gaaf, Kaatje. Nee, even serieus. Het is prachtig! Het kondigde  zich aan met een geluid als een wervelwind in mijn oor, met een ongelooflijke kracht. Ik voelde dat mijn hoofd zachtjes omhoog werd getild door de kracht die aanwezig was en zag een wit licht. Ik werd verder omhoog getild, voelde die enorme kracht om mij heen en merkte dat ik uit mijn lichaam ging. Ik kan er nog uren over praten, maar dit is de korte versie hè? (ja Toos, de rest kunnen ze in het boek lezen).

  1. Karin: Tenslotte Toos, waarom wilde je zo graag dat het boek Gewoon para Normaal uitgegeven zou worden?

Toos: Omdat ik vast niet de enige ben die door soortgelijke ontwikkeling is gegaan of gaat. Door mijn (en ons) verhaal te vertellen, wil ik benadrukken dat je vertrouwen mag hebben in het geen wat je niet kunt zien, Gewoon para Normaal dus. (mooi gesproken Toos).

Ik bedank Toos voor haar openhartigheid en als je meer over haar ervaringen wilt lezen, kan dat in ons boek ‘Gewoon para Normaal’. 

Bezoek ook eens de website van Toos: http://www.toosvanboxtel.nl

(697)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.