Leven vanuit liefde en dankbaarheid voor jezelf!

voordelen van koffie. ipad hoesje Todayimeet

Het nieuwe jaar is nog maar net van start en ik heb om me heen al veel goede voornemens voorbij horen komen. Grappig, dat de meeste mensen aan het begin van een nieuw jaar het helemaal anders willen gaan doen, en aan het einde van het jaar weer de balans opmaken. Meestal tellen we onze zegeningen en zijn we dankbaar voor hetgeen we dat jaar bereikt hebben of mee hebben mogen maken. Maar wist je dat dankbaarheid energetisch gezien een hele hoge trilling heeft?

Dankbaarheid geeft tevredenheid

Met deze energetische hoge trilling (gedachte), nodig je het Universum uit, om nog meer met deze gelukzalige flow van het leven mee te bewegen. Dus waarom niet op voorhand, in Januari, dankbaar zijn? Dat lijkt mij een goed voornemen!

Wat zou liefde doen?

Laatst vroeg iemand mij; ‘Waar wil je zijn? In liefde of in angst?’ Wat is het verlangen van je ziel denk je? Te leven in angst of vanuit liefde? We maken altijd een keuze vanuit deze twee emoties; angst of liefde. Vraag jezelf eens af; ‘wat zou liefde doen?’ Liefde heeft namelijk de hoogst denkbare energetische trilling van AL dat is.

wat zou liefde doen todayimeet

 

Persoonlijke groei

Los van je eigen persoonlijke missie in dit leven, is deze aardse missie ook bedoeld om een solide verbinding met je eigen oorspronkelijke zijn te leggen. Door aardig te zijn voor jezelf heb je geen zelfbevestiging nodig en ben je niet afhankelijk van een goedkeuring van de ander. Thuiskomen bij jezelf is misschien wel het hoogst haalbare doel in het leven. Dankbaar zijn voor wie jij bent en te leven vanuit liefde voor jezelf.

wat zou liefde doen Today i meet

Daar wil je zijn!

Anyway, ik wens je een mooi en liefdevol nieuw jaar.

Liefs,

Karin

 

(641)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.