Studio Tout Toet in Vught

Het leuke van bloggen is, dat ik regelmatig met leuke mensen in aanraking kom én nieuwe behandelingen of producten mag uitproberen. Laatst kwam ik in contact met Bianca Rozendaal, van Studio Tout Toet. Ze vertelde over haar concept, en dit sprak mij meteen aan.

Waarom? Dat zal ik je vertellen…

Ze heeft haar studio in Vught, op het voormalig kazerneterrein Fort Isabella. Het concept van Tout Toet is zeker niet standaard te noemen. Zowel je fysieke als mentale gesteldheid komen tot rust. Ze richt zich vooral op huidverbetering met daarbij ontspannende lichaamsbehandelingen. De bijzondere behandelingen die Tout Toet biedt, zijn een uitkomst voor verslapping, acne, rosacea, pigmentverstoringen, eczeem etc., en worden ondersteund met de producten van Environ. Deze producten hebben een gezond makende werking op de huid, dit komt namelijk doordat het vitamine A bevat.

Kijk…Dát is dus wat ik dan weer zo interessant vind. Vitamine A heeft een geweldige werking op de huid. En wat maar weinig mensen weten; vitamine A reguleert het DNA van onze cellen, het verhoogt de celgroei en verbetert de cel vernieuwing. De huid wordt sterker, collageen neem toe en de gezondheid van de huid komt weer in balans, waardoor bovengenoemde huidproblemen en kwaliteit van de huid wezenlijk en zichtbaar zal verbeteren.

Ik stond dan ook te trappelen om deze behandeling uit te proberen en met vitamine A aan de slag te gaan! Nadat ik met Bianca mijn ‘probleem zones’ had besproken, kreeg ik een intensieve vitaminebehandeling. (op haar site www.touttoet.nl) kun je lezen wat deze behandeling inhoudt).

Tijdens het inwerken van het masker, waarbij een vitaminen cocktail via een speciaal apparaat de diepere huidlagen wordt ingesluisd, mocht ik genieten van een holistic pulse behandeling. Echt…ik was even compleet op een andere planeet. Door het rustige pulsen van het lichaam, ga je helemaal uit je hoofd en kom je in een totale ontspanning. Wat een traktatie op een maandagmiddag haha. Én een fijne bijkomstigheid; na afloop hoef je niet geheel naturel de deur uit, maar maakt Bianca je vakkundig op, met een minerale make-up!

Bianca vertelde mij dat het belangrijk is om de vitamine A, zowel van binnenuit (door middel van een vitamine A supplement) aan te vullen, als van buitenaf te voeden, door het stappenplan van Environ te gebruiken.

Ik wilde dit natuurlijk zelf uit proberen en heb beide producten aangeschaft. Ik gebruik het nu ruim een week en zie nu al verbetering van de huid ontstaan, daar ben ik natuurlijk super blij mee. Vitamine A en C, gecombineerd met antioxidanten en peptiden zorgen voor een gladde en egale huid met meer opbouw voor collageen en elastine. Dit resulteert in een strakkere huid en een stralend, fris effect. Yeahh!!

Heb je geen specifiek huidproblemen? Ook dan ben je welkom voor een heerlijke behandeling, want zoals Bianca zelf zegt: ‘ontspanning of resultaat, Tout Toet belooft beide.’

Dus kom maar op met de zomer, en laat de zon maar lekker shinen!!

Wil je meer informatie over de behandelingen en de mogelijkheden bij Tout Toet? Neem dan een kijkje op de website: klik hier

 

(405)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.